Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 18 éves fiú létemre egy...

18 éves fiú létemre egy kicsit túlságosan is kiemelkedő a hátsó részem, valaki segíteneez ügyben?

Figyelt kérdés

(Előre is bocsánat a furcsa megfogalmazásért, csak próbálok minél diszkrétebb lenni, számomra ez egy nagyon kényes, és megalázó téma.)

Sziasztok, már egy ideje zavar hogy fiú létemre hátulról olyan a megjelenésem mint valami nőnek, és egyre gyakrabban hoz le az életről.

Nem vagyok kövér, vagy túl súlyos, szóval ez valószínűleg valami genetikai hiba, ami őszintén szólva csak mégreménytelenebbé teszi számomra a már alapból is nehéz helyzetet.

Egyik haverom azt mondta hogy ez sok nőnek kifejezetten be jön, dehát 18 éves vagyok, és még nem volt barátnőm, vagy bármi hasonló, szóval nyilván valóan ehhez is arc kéne.

Meg próbáltam már edzeni rá, de az sem segített. Műtétre pedig egyenlőre még nem akarok menni ezzel, viszont ha valakinek van egy kézenfekvő ajánlata, vagy valaki színt úgy szenved ezzel, az kérem írjon, köszönöm.

aug. 30. 15:38
 1/4 anonim válasza:
A testzsírszázalék, a csontozat vagy az izomzat miatt látszik nagyobbnak? Ezt fontos meghatározni, mivel ezen múlik a megoldás.
aug. 30. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Így látatlanban nem tudom a tied milyen lehet, de biztos vagy abban, hogy ez előnytelen? Vagy csak te gondolod annak?

Nekem is csajosan kerek és formás seggem van, bár nem nagy méret. Eddig csak dicsérő szavakat kaptam rá csajoktól. Jó pár éve pedig már ki is hangsúlyozom, szűk, feszes skinny farmereket hordok, ami rendesen láthatóvá teszi. A csajoknak is bejön egy formás hátsó, nemcsak nekünk fiúknak.

aug. 30. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, hidd el, a formás fenék igenis vonzó.
aug. 31. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem hogyha a csávónak van s.gge. Bocsánat a megfogalmazásért csak lényegre akartam törni.
aug. 31. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!