Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kell minden fodrászhoz...

Miért kell minden fodrászhoz időpont?

Figyelt kérdés
A harmadik fodrásszal fürdök be hogy épp lemondja az időpontot mert épp fáj a feje vagy valami közbe jött.. Miért várja el mindegyik hogy ne játszanak az ügyfelek az idejükkel, miközben ők szemrebbenés nélkül megteszik
aug. 30. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Elmész egy olyan fodrászhoz, amihez nem kell időpont 🤷🏾‍♀️
aug. 30. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem ilyen sosem történt. Keress egy megbízhatót, vagy egy időpont nélkülit, ahol tetszenek a google vélemények. Azt én mindig meg szoktam nézni előtte.
aug. 31. 09:11
 13/13 Cubina ***** válasza:

Életemben kétszer voltam fodrásznál (drága helyen), úgy elrontották a majdnem derékig érő hajamat, hogy teljesen rövidre le kellett magamnak vágnom. Nagyon sok ismerősöm járt így.

Nem elég hogy drága volt (majdnem 40 ezer forint), még csak nem is tudták olyanra csinálni, amit kértem. Se színre, de fazonra, pedig még fotót is vittem a kívánt eredményről (szokásos hamvas szőkés melírt kértem).

Még az nem is lett volna olyan nagy baj, de még tönkre is tették a hajamat, olyan lett mint a gumi, nyúlt, kócolódott, semmit se tudtam vele csinálni, teljesen tönkrement.

Az a szerencsém, hogy nagyon gyorsan nő a hajam, egy év alatt visszakaptam a hosszúságát. Ha nem így lenne, feljelentettem volna őket, az biztos.

Híres szalonok, várakozási idő, drága munka, tönkretett hajak.

Soha többet fodrász, azóta magamnak festem és vágom, amikor akarom, és úgy néz ki a hajam, ahogy én akarom, ráadásul csak a hajfestéket kell megvennem havonta, ami 2-3000 forint.

szept. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!