Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a nagy mellről?(...

Mit gondoltok a nagy mellről?(Átlagos testsúlyhoz D mell)

Figyelt kérdés

aug. 28. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
Túl kicsi.
aug. 29. 00:24
 12/18 anonim válasza:
88%
Nagy mell the best. Hasonló adottsággal kereshetnek nyugodtan 😆
aug. 30. 13:03
 13/18 jano090321 válasza:
100%
Képet mikor kapok 😅 viccet félre téve nem rossz az. Bár ezek szerint zavar téged. Nem kellene. Idővel lesznek kompromisszumok. De egy nagy mell. Az mindig izgató
szept. 4. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Szeretem a nagy melleket ha szépek. 27N
szept. 4. 11:50
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Mint a legtöbb férfi, én is szeretem a nagy ciciket. De a meretnél sokkal fontosabb, hogy szépek legyenek. 30F
szept. 4. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyok a kelleni és szeretem oket
szept. 7. 07:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha kizárólag természetes,tehát eredeti mellek,akkor csakis ilyen lányokkal,akár idősebb,teltebb husisabb nővel szeretnék összejönni!

Aki szereti pl azt is,ha az ilyen nagyobb mellei(ami az sem baj,ha lógósabb,sőt...)

kényeztetve,izgatva vannak...

Persze nyílván máshol is szintén!

Csak kár,hogy ilyen nő nincs...

Pedig én szingli pasiként nagyon keresem!

szept. 13. 04:48
 18/18 Tejesbaba válasza:

Azért az arc sem egy utolsó dolog, sőt, nem egy kis mellű gyönyörű nőt láttam már, de nagy mell, az bitang izgató tud lenni, pláne egy átlagos testsúlyú nőnek, hiszen azok jó eséllyel formásak is. Inkább a súlyosabb nőknél szokott lenni az hogy nem formásak a mellei. Egyébként ha a melltartó minél feszesebben/jobban tartja a mellet, az eredeti állapotától, annál gyorsabban fog megereszkedni, persze genetika, szoptatás is erősen közrejátszhat a dolgokban.

Visszatérve a méretre, ez van a fenéknél is, hogy egy túlsúlyos nőnek is lehet nagy feneke úgy, hogy az nem formás, de ha egy vékonyabb/átlagos testsúlyú lánynak van nagy feneke, akkor az nagyon szép formás is szokott lenni.

Ezek csak a külső tulajdonságok, egy párkapcsolat nyilván nem ugyanarról szól, mint egy egy éjszakás kaland, vagy barátság extárkkal. Egy párkapcsolat ugye, ha együtt élsz valakivel évekig, az nem arról szól, hogy a nőt kiteszed a vitrinbe nézegetni, és akkor éjszakánként előveszed, de alapvetően nagyon izgató tud lenni a nagy mell, azt hozzá tudom szorítani az arcomhoz, jól megtudom simogatni és puszilgatni is, sokkal finomabb, mint akármilyen édesség.

okt. 13. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!