Valaki tud jo szempillanövelőt?
Figyelt kérdés
Probáltam már a drogériásakat nemigen használtak, az ordinarynek is van szempillanövesztője, ezt több helyen láttam hogy dicsérik de nincs rá lehetőségem hogy megvegyem nem magyvárosba élek ahol van sephora stb, megrendelni sem tudom, egyebkent nem házira gondolok , valaki?aug. 27. 00:37
1/6 anonim válasza:
NINCS ilyen!!! Miért nem fogjátok már fel????
2/6 anonim válasza:
Disznózsír.
Miért nem fogjátok fel hogy nem léteznek ilyen f@roknövelő csodaszerek?
3/6 A kérdező kommentje:
Hogyne volna😤csak ajánlásokat kérnék hogy nektek mi vált be…
aug. 27. 14:34
4/6 anonim válasza:
Megválaszoltuk: Olyan ami valóban megnöveli, olyan nincs. Ha ennek ellenére venni akarsz :Google: beírod: szempilla növelő. Kapsz egy rakás csodaszert. Megrendeled. Kifizeted. Még mindig marad 2 lehetőséged:
1:Nézegeted a tükörben, és mondod magadban: tényleg mintha nagyobb lenne.
2:Belenézel a tükörbe és meglátod a valóságot: A qrva anját már sokadszor átb@sztak
5/6 A kérdező kommentje:
Hm probáltam már egy ketöt valamelyiknek valóban volt eredménye de az nekem nem elég , meg nők tapasztalatait várnám nem férfiakét/ősanyákét
aug. 28. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!