Férfi parfümöt keresek, ismersz ilyet ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Férfi parfümöt keresek. Fiatal vagyok , de nem kedvelem a tini, és tucat illatokat. (Pl. Versace Eros, Hugo Boss, Dior Homme/Sauvage stb) Egyrészt maga az illat sem jön be, plusz naponta szembejön ezerszer. Egy kicsit érettebb, komolyabb, minimum 30+os illata gondoltam, olyat, amivel templomba is el lehet menni, azaz semmiképp nem egy rohangálos illat. Akár niche parfüm is jöhet. Most nem ár alapján vennék. Köszi előre is.;)aug. 25. 15:54
1/3 anonim válasza:
A templomban nagyon fogják utálni a hívek azt, ha beszagosítva ülsz be közéjük - és jogosan. Bármilyen illatot is választasz, ne tegyél magadra annyit, hogy fél méternél nagyobb távolságról érezni lehessen, mert az az emberek többsége számára visszataszító.
2/3 A kérdező kommentje:
#1. Tudom, de szoktam erezni enyhen ferfiakon niche parfumoket. Pl layton
aug. 25. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!