Piperkőc lennék emiatt ?
Tehát a dolog lènyege hogy fizikai munkával keresem a kenyerem, most vagyok 25 már közel 7 éve dolgozok fizikai munkát. Favágás, segédmunkából élek, nem szégyenlem.
Minap egy idősebb beugrós favágó jött hozzánk és hát kezetfogtunk. Kérdezte hogy bírni fogod te ezt a melót, mondom neki persze már dolgozok benne egy ideje. Nem látszik, mondta. Kérdeztem tőle hogy mièrt, erre azt válaszolta hogy olyan sima a kezem mint a babapopsi. Mondom persze mert figyelek rá... felvonta a szemöldöket.
Sokszor a kezem olyan mint valami csiszolópapír nap vègére ,de ügyelek rá hogy ápolt legyek, ígényes megjelenèssel. Nem tudom mi ebben a furcsa ? Már több embertől is megkaptam hogy piperkőc vagyok, pusztán amiatt hogy ápolt vagyok főként a kezeim.
Èn úgy gondolom hogy egy fèrfitől is elvárható hogy adjon magára, meghát én is jobban érzem így magam.
A kérdésem nőkre és férfiakra is vonatkozik hogy szerintetek akkor ez most gáz vagy csak én futottam bele kekeckedős emberekbe ?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!