Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen jellegtelen...

Tényleg ilyen jellegtelen bőrközeli illat lenne az eredeti baccarat?

Figyelt kérdés
Van néhány utánzatom ami eléggé tetszik csak én nem éreztem egyiket se annyira tartósnak.rendeltem egy eredeti mintát jó drágán és hát csalódás ….alig érezni,de még a ruhamon is.komolyan mondom az utánzatok sokkal jobbak mindegyik amit vettem.Erre a nagy hype????

aug. 24. 10:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Nichery red carpetet is rendeltem mar mintába ami szintén baccarat dupe és azt se érzem kb egyáltalán és más is írta,hogy alig érezni pedig sokan meg azt állítják hogy nagyon hasonló.igy rá kell jönnöm tényleg hasonló volt mert kb egyiknek sincs semmi illata…..
aug. 24. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
A valódi elegancia ott kezdődik, hogy nem érezni a szagodat méterekről. Lehet, hogy nem véletlenül nem annyira tolakodó ez az illat.
aug. 24. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Eddig a yodemas a legjobb komolyan mondom 3100ft ért ez vicc…eredeti meg 5ml volt 12000
aug. 24. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hogy méterekről nem érezni,de én se érzem saját magamon.
aug. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!