Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Az alábbi női arcot...

Férfiak! Az alábbi női arcot mennyire látjátok vonzónak?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés alatt olvastam a válaszokat (remélem nem gond a kérdezőnek, hogy összefügg a kérdésem az övével), a válaszoknál láttam linkelt képeket.

Férfiak, nektek mennyire tetszik-nem tetszik ez a nő?

[link]

aug. 17. 15:27
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, szerintem gyönyörű.
Férfi vagyok, szerintem átlagos.
Férfi vagyok, szerintem nem szép.
Nő vagyok, szerintem gyönyörű.
Nő vagyok, szerintem átlagos.
Nő vagyok, szerintem nem szép.
37 szavazat
 1/10 anonim válasza:
12%
üres tekintet sosem szép.
aug. 17. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Ennél jobb kép is van róla
aug. 17. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Emilia Clarke? Meg hát! 😋
aug. 17. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
És a "meg hát" miatt nem lesz soha ilyen nőd. Nem lehet normálisan, nem szájnyalogatva baszással beszélni a nőkről?
aug. 17. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Juj őt nagyon, tetszik az arca, bármikor.. tolnám éjjel-nappal:D
aug. 17. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

#4 „És a "meg hát" miatt nem lesz soha ilyen nőd. Nem lehet normálisan, nem szájnyalogatva baszással beszélni a nőkről?”

Nem elég, hogy másmilyen barátnőm (mifelénk nem csak szimplán nőmnek hívják) sincs, de még az élet szebb pillanatait is sajnálod tőlem? 🥺

aug. 17. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Azért ez egy nagyon furcsa kép róla, nem sok köze van a valódi arcához. A képen a nő gyönyörű, tökéletes vonásai vannak. Kicsit ezért talán unalmas is, mintha AL rajzolta volna.

Valójában meg Emilia C. szép, csinos nő, de tavolról sem tökéletes, olyan emberi, megközelíthető kisugárzása van. Pont emiatt érdekesebb is szerintem a valódi arca, mint a kérdésben szereplő.

[link]

aug. 17. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Valahol az átlagostól szebb. Kicsit mű benyomást kelt. Túl van sminkelve? Lényeg hogy buta a tekintete
aug. 18. 06:35
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Fú de megszerkesztett képek ezek róla. Igaziból tök átlag kiscsaj szerintem.
aug. 18. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Gyermeki.

Ezért szép. Szóval nem nőiesen, hanem gyermekesen.

Akkor kb 24 volt, tehát nem annyira a fiatalsága, hanem az arca gyermeki arányai miatt.

aug. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!