Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok. Hogyan legyek igényese...

Lányok. Hogyan legyek igényesebb?…mit tegyek,hogy a párom megkívánjon?😞. 21L/39F

Figyelt kérdés

aug. 15. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
És te melyik vagy, a fiú vagy a lány?
aug. 15. 19:50
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Hát...

Nem fog megkívánni.

A hátad mögött a saját korosztályával szexel.

Bocs de ez az igazság.

aug. 15. 20:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok…
aug. 16. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Ez egy érdekes helyzet.

39 éves férfinek, 21 éves barátnő, ez már maga egy olyan tény, ami csodálatos. Sok férfi erről csak álmodozik.

El nem tudom képzelni, hogy miért nem kíván eléggé.

Talán próbálj meg szexibben, kacérkodóbban öltözni otthon.

A lakásban pl nem kell melltartó, elég egy laza fölső, egy jó szexi illat, talàn valami ilyesmik.

aug. 16. 15:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már mindennel…de semmi..
aug. 16. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Akkor itt más egyébb probléma van.

Ennek akkor egy módja van, hogy meg kell kérdezni tőle, hogy miért távolodott el tőled, mert másképp nem tudod meg.

Még az is lehet, hogy megtudjátok beszélni, és javítható a probléma.

Tedd fől neki a kérdést szemtől szembe.

aug. 16. 19:32
 7/13 anonim válasza:
100%
Beszéld meg vele, hogy mi a baja.
aug. 17. 08:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap adni akartam neki egy csókot..elhuzta a fejét😅…ma direkt csak egy bugyiba voltam, és egy lenge felső…minden nap alaposan fürdök, fogatmosok reggel este, leàpolom magam…158cm, 65vagyok..ő 190cm és 105kg tiszta izmos mackós test…vilàg életébe vékony női voltak…lehet hogy én nem jövök be neki…eddig -25kgnál tartok…
aug. 17. 18:05
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

8.

Gratulálok kérdező. Nőként -25 kiló az nagyon szép.

El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a problémája, mert azérz a 158/65, az már nem vészes. Sőt.

Szetintem pont jó, mert így azért van cicid, popsid, combod. 45-50 kilóval ezek nem lennének. Érződik, hogy adsz magadra, ápolod msgad, lengén, szexin öltözködsz, hát mi kell még ennél több egy férfinek. Érthetetlen.

Sajnos ezt nem úszod meg, csak úgy, ha egyértelműen rákérdezel hogy mi a problémája.

Ezt csak ő tudja hidd el.

aug. 17. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát ha valaki elhuzza a fejét már egy csók miatt is a kapcsolatban akkor nem tudom mennyire van értelme folytatni.
aug. 18. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!