Lányok. Hogyan legyek igényesebb?…mit tegyek,hogy a párom megkívánjon?😞. 21L/39F
Hát...
Nem fog megkívánni.
A hátad mögött a saját korosztályával szexel.
Bocs de ez az igazság.
Ez egy érdekes helyzet.
39 éves férfinek, 21 éves barátnő, ez már maga egy olyan tény, ami csodálatos. Sok férfi erről csak álmodozik.
El nem tudom képzelni, hogy miért nem kíván eléggé.
Talán próbálj meg szexibben, kacérkodóbban öltözni otthon.
A lakásban pl nem kell melltartó, elég egy laza fölső, egy jó szexi illat, talàn valami ilyesmik.
Akkor itt más egyébb probléma van.
Ennek akkor egy módja van, hogy meg kell kérdezni tőle, hogy miért távolodott el tőled, mert másképp nem tudod meg.
Még az is lehet, hogy megtudjátok beszélni, és javítható a probléma.
Tedd fől neki a kérdést szemtől szembe.
8.
Gratulálok kérdező. Nőként -25 kiló az nagyon szép.
El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a problémája, mert azérz a 158/65, az már nem vészes. Sőt.
Szetintem pont jó, mert így azért van cicid, popsid, combod. 45-50 kilóval ezek nem lennének. Érződik, hogy adsz magadra, ápolod msgad, lengén, szexin öltözködsz, hát mi kell még ennél több egy férfinek. Érthetetlen.
Sajnos ezt nem úszod meg, csak úgy, ha egyértelműen rákérdezel hogy mi a problémája.
Ezt csak ő tudja hidd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!