Használja valaki a Dove testápolós önbarnítóját/habját?
Hófehér bőröm van, vékonyan bekentem magam a sötétebb árnyalattal de órákkal/napokkal később sem látok változást.
Mi lehet a baj? Keveset használtam? (Lábanként kb diónyi krémet)
Más önbarnítót még nem próbáltam, ha ismertek jobbat pénztárcabarát áron, örülnék ajánlásnak.
Nem akartam kidobni, úgyhogy tegnap 3x bekentem magam (vékonyan, a habhoz kapott kesztyűvel).
Mára már adott egy kis színt a lábamnak, és nem sárga.
(Egyébként azt olvastam krémmániàn, hogy a világosabb árnyalatnak van sárgás színe, a sötétebb természetes színt ad de sok kell belőle.)
A Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápolóval kapcsolatban vegyes vélemények vannak. Néhány felhasználó szerint már egy használat után is látható a változás, míg mások több alkalmazás után sem tapasztalnak jelentős barnulást.
Lehetséges, hogy a diónyi mennyiség nem elegendő, különösen, ha sötétebb árnyalatot használsz. Érdemes lehet kicsit több krémet használni, és figyelni arra, hogy egyenletesen oszlasd el a bőrödön. Az is fontos, hogy a krém teljesen beszívódjon, mielőtt ruhát vennél fel.
Ha más, pénztárcabarát önbarnítót keresel, a St. Moriz önbarnító habot sokan ajánlják, mivel gyorsan hat és természetes színt ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!