Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A gothic lolita stílusú...

A gothic lolita stílusú nőkről mit gondoltok, tetszenek?

Figyelt kérdés

Illusztráció:

[link]

[link]

[link]

aug. 11. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
23 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Japán pedofiloknak való.
aug. 11. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon gyerekesek, nem tudom őket komolyan venni.
aug. 11. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az 'unalmas'/minimalista stílus lesz a kedvencem, de másokon szívesen megnézem az ilyen látványos trendeket is.

Jól tud kinézni a stílus, az viszont zavar benne, hogy sokszor extrém módon vannak szerkesztve az ilyen fotók (fehérre satírozott bőr, vékonyított orr, kinagyított szemek, vékonyított derék stb.), azt a részét el lehetne engedni.

aug. 11. 18:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Én ennek a stílusnak sokáig a létezéséről sem tudtam.

A death note anime sorozatból ismertem meg, mert ott az egyik szereplőt (Amane Misa) gotic lolita stílusba öltöztették.

aug. 11. 18:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálok nem előítéletes lenni, de őszintén szólva nem tudnék komolyan vanni egy ilyen jelmezbe bújt nőt. Nekem ez túl mesterkélt, túl sablonos. De egyre inkább így látok minden szubkultúrát.
aug. 11. 23:41
 6/12 Metionin ***** válasza:
100%
Élőben egyet sem láttam még. Nekem ez ilyen képekre való dolognak tűnik, egy normál életben nem praktikus. A másik, hogy nem véletlenül a pici ázsiai csajoknál elterjedt, egy átlagos alkatú európai nőn azért elég hülyén nézne ki.
aug. 12. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Európai nőkön idétlen.

Van ismerős, aki conokra így öltözik, megrendeli a baromi drága ruhákat, cipőket külföldről, de a végeredmény mégsem olyan, mert nem európai testalkatra vannak szabva, hanem pici, cuki, kislány alkatú ázsiaiakra.

aug. 12. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a cuki dolgokat, sem a japán, animés vonalat, szóval nem tetszik.

Sima gort, viktoriánus goth viszont nagyon szép szerintem.

aug. 12. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Japánban nem nevezhetsz akármilyen öltözetet lolitának.

Meghatározott a szoknya hossza, így azok a kinky szettek, amiket pl. Misa Amane is visel az animében, nem minősülnek gothic lolitának.

A valódi gothic lolita ruhák takarják a térdet, vállat, dekoltázst se nagyon szabad mutogatni. A klasszikus szabások nagyon kevés emberen mutat jól, olyanok lesznek tőle a felnőtt nők, mint egy nagyra nőtt óvodás.

Az “elegant gothic lolita” vonal, amit Mana-sama is visel viszont felnőttesebb. Ezt imádom, és abszolút inspirál a hétköznapi öltözködésben is.

aug. 12. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ez a stílus, ha lenne rá pénzem, és elég bátor lennék így öltőzködnék.
aug. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!