A gothic lolita stílusú nőkről mit gondoltok, tetszenek?
Mindig az 'unalmas'/minimalista stílus lesz a kedvencem, de másokon szívesen megnézem az ilyen látványos trendeket is.
Jól tud kinézni a stílus, az viszont zavar benne, hogy sokszor extrém módon vannak szerkesztve az ilyen fotók (fehérre satírozott bőr, vékonyított orr, kinagyított szemek, vékonyított derék stb.), azt a részét el lehetne engedni.
Én ennek a stílusnak sokáig a létezéséről sem tudtam.
A death note anime sorozatból ismertem meg, mert ott az egyik szereplőt (Amane Misa) gotic lolita stílusba öltöztették.
Európai nőkön idétlen.
Van ismerős, aki conokra így öltözik, megrendeli a baromi drága ruhákat, cipőket külföldről, de a végeredmény mégsem olyan, mert nem európai testalkatra vannak szabva, hanem pici, cuki, kislány alkatú ázsiaiakra.
Nem szeretem a cuki dolgokat, sem a japán, animés vonalat, szóval nem tetszik.
Sima gort, viktoriánus goth viszont nagyon szép szerintem.
Japánban nem nevezhetsz akármilyen öltözetet lolitának.
Meghatározott a szoknya hossza, így azok a kinky szettek, amiket pl. Misa Amane is visel az animében, nem minősülnek gothic lolitának.
A valódi gothic lolita ruhák takarják a térdet, vállat, dekoltázst se nagyon szabad mutogatni. A klasszikus szabások nagyon kevés emberen mutat jól, olyanok lesznek tőle a felnőtt nők, mint egy nagyra nőtt óvodás.
Az “elegant gothic lolita” vonal, amit Mana-sama is visel viszont felnőttesebb. Ezt imádom, és abszolút inspirál a hétköznapi öltözködésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!