Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » No vagyok es a mellemen egyre...

No vagyok es a mellemen egyre tobb szorszal van Leborotvaltam es mintha meg erosebb nott volna Egyre tobb lesz?

Figyelt kérdés
aug. 10. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Helyette menj orvoshoz!

Pajzsmirigy, egyéb hormon problémák.

aug. 10. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Egy fenét egyes,nem kell mindenkit ilyesmivel riogatni,a legtöbb nő csak ilyen alkat,szőrösebb típus.Én is ilyen vagyok és semmi bajom,minden értékem okés. L.
aug. 10. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a mellbimbód körül vannak szőrszálak vagy máshol (is)?
aug. 10. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne borotváld, hanem szemöldökcsipesszel szedd ki
aug. 10. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom több lesz-e. Időnként érdemes lenne fotózni hogy össze tudd hasonlítani.

Ha több lesz, akkor biztos nem a borotválástól van.

aug. 11. 01:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy hogy melyik életkorban történik, ha már régóta felnőtt vagy, akkor nem valószínű, de ha éppen csak most léptél felnőtt korba, akkor orvoshoz menj vele.
aug. 11. 13:30
 7/10 anonim válasza:
Epilátor.
aug. 11. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

6-os, menjen orvoshoz, mert lett pár szőrszála? Te komolyan ennyire hülye vagy?

Kérdező, írd már le, hogy 40, vagy 14 éves vagy-e...

Ja és nem erősebb nőtt, hanem csak a vékony tetejét letoltad egyenesre, amitől vastagabbnak tűnik. Tévhit, hogy a borotválástól erősebb lesz a szőr, semmilyen biológiai alapja nincs.

aug. 11. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem pár szőrszál miatt menjen orvoshoz, hanem azért mert hormonális problémára utalhat.
aug. 11. 15:58
 10/10 anonim válasza:

Nekem most, menopauzában lett a korábbi egy-két szőrszálból kisebb erdő. :) Hihetetlen, hogy mire képesek a hormonok. Az epilátor azért baromi jó, mert 50 körül az ember már látni sem lát olyan jól, szóval csipesszel nehéz kiszedegetni a szőrszálakat. Ha az epilátorral megcsinálom, hetekig nem kell foglalkozni vele.

Kérdező, te hány éves vagy?

aug. 11. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!