Benzinkúton lehet hajkefét venni?
Figyelt kérdés
Utazásra elfelejtettem hajkefét hozni. benzinkúton lehet hajkeféket venni? BAZ megyében vagyuk.
köszi!
aug. 9. 20:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem benzinkúton nem, viszont amúgy olyan sok helyen lehet venni, nem tudom merre mentek, lehet a benzinkutat most amiatt mondtad mert autópályán mentek és nyilván a benzinkút ott az egyetlen opció ha nem akartok lemenni róla, de akkor a végállomáson akár egy kínai boltban, vagy szerintem Tescoban is lehet venni hajkefét, esélyes, hogy Lidlben, Aldiban is kifogsz (csak ott szerintem sokszor ezek időszakos termékek, nem biztos hogy mindig vannak), akkor Rossmann, DM.. szóval igazából nem nehéz egy hajkefét beszerezni, viszont én nem hiszem, hogy benzinkúton lenne.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Igenigen dm rossmanban tudom hogy van, de motoros kalandtúra keretein belul jottunk, nem rudom hogy merre és mikor megyünk majd, ezért lett volna a benzinkút a legideálisabb. de akkor lehet beugrunk egy tescoba
aug. 9. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!