Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a topok amiket...

Mit tegyek, ha a topok amiket hordok már nem tartanak?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Nagyon kicsike melleim vannak, olyan 75A vagyok maximum, de még sosem volt melltartóm.

A topok viszont kényelmetlenek, már nem tartanak normálisan ha ugrálok, meg egy kicsit át is látszanak.

Szüleim szerint túl fiatal vagyok a melltartóhoz. Mit tegyek? Már igazán kezd elegem lenni, hogy fáj a mellem, ha bármit sportolok.

Tehát azon kívül, hogy veszek egy melltartót, mit tehetek?

aug. 8. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Fiatal? Barlangban éltek?

12 évesen melltartót hordtam, mert kellett. Egy 16 éves már nem topfelsőzik.

aug. 8. 23:33
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Keresd fel a védőnőt és kérd meg beszéljen a nem normális szüleiddel.
aug. 9. 01:37
 3/10 anonim válasza:
92%
Nyugodtan hordj melltartót! 12 évesen már én is melltartót hordtam pedig nem áldott meg az ég nagy keblekkel de kényelmesebbnek éreztem.
aug. 9. 06:29
 4/10 anonim válasza:
73%
Hm. Én 19 vagyok, mai napig Topot hordok, mert annyira Kicsit a mellem, néha még Topra sincs szukségem, mert annyira nem látszik a mellem 😅
aug. 9. 07:31
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

Feltalálták a sportmelltartót ha sportolni akarsz.

És ha 16 évesen már tartani kell őket akkor rég rossz.

aug. 9. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha a szüleid ennyire maradiak, akkor simán beadnék egy kamu sztorit.

Ha nem az utolsó faluban laktok, akkor egy csavargásról, futásról úgy mennék haza, hogy a kezeimet összefonom a mellem előtt, szomorú arcot vágok és ha anyukád rád néz, lássa rajta, hogy kényelmetlenül érzed magad.

Ezután előadni a sztorit, hogy anyu, ma a városban 2 pasi azt mondta, hogy milyen kis bögyös vagyok és a póló nem takar semmit.

Nem kaphatnék legalább sportmelltartót? Csak tesihez meg futáshoz?

aug. 9. 08:41
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak az a lényeg, hogy tart vagy nem tart, hanem hogy átlátszik.
aug. 9. 10:52
 8/10 Metionin ***** válasza:
100%
Vegyél sportmelltartót sportoláshoz, bralettet vagy rendes melltartót sima használatra. Manapság olyan jó kényelmes, nem kitömött darabok vannak. A szüleid valószínűleg nem akarják felfogni, hogy már nem vagy kisgyerek, nekik is fel kell ezt dolgozni, majd megszokják.
aug. 9. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán nem vagy fiatal hozzá, de ez a belemagyarázás felesleges, alig A-s kosáron nincs mit tartani, max takarni a bimbókat.

Ezek helyett mondd meg egyszerűen, hogy átlátszik és zavar, ezért lassan nagykorúként szeretnél rendes és/vagy sportmelltartót hordani. Vagy menj el és vedd meg a zsebpénzedből, mit tudnak csinálni a szüleid?

aug. 9. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
88%
ja vedd meg magad és kész nem kell velük foglalkozni
aug. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!