Mit tegyek, ha a topok amiket hordok már nem tartanak?
16 éves vagyok. Nagyon kicsike melleim vannak, olyan 75A vagyok maximum, de még sosem volt melltartóm.
A topok viszont kényelmetlenek, már nem tartanak normálisan ha ugrálok, meg egy kicsit át is látszanak.
Szüleim szerint túl fiatal vagyok a melltartóhoz. Mit tegyek? Már igazán kezd elegem lenni, hogy fáj a mellem, ha bármit sportolok.
Tehát azon kívül, hogy veszek egy melltartót, mit tehetek?
Fiatal? Barlangban éltek?
12 évesen melltartót hordtam, mert kellett. Egy 16 éves már nem topfelsőzik.
Feltalálták a sportmelltartót ha sportolni akarsz.
És ha 16 évesen már tartani kell őket akkor rég rossz.
Ha a szüleid ennyire maradiak, akkor simán beadnék egy kamu sztorit.
Ha nem az utolsó faluban laktok, akkor egy csavargásról, futásról úgy mennék haza, hogy a kezeimet összefonom a mellem előtt, szomorú arcot vágok és ha anyukád rád néz, lássa rajta, hogy kényelmetlenül érzed magad.
Ezután előadni a sztorit, hogy anyu, ma a városban 2 pasi azt mondta, hogy milyen kis bögyös vagyok és a póló nem takar semmit.
Nem kaphatnék legalább sportmelltartót? Csak tesihez meg futáshoz?
Egyáltalán nem vagy fiatal hozzá, de ez a belemagyarázás felesleges, alig A-s kosáron nincs mit tartani, max takarni a bimbókat.
Ezek helyett mondd meg egyszerűen, hogy átlátszik és zavar, ezért lassan nagykorúként szeretnél rendes és/vagy sportmelltartót hordani. Vagy menj el és vedd meg a zsebpénzedből, mit tudnak csinálni a szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!