Mi a K-pop idolok szépségének a titka?
Eleve olyan gyerekeket válogatnak be ezekbe a bentlakásos sztár palánta iskolákba, akik jó adottságokkal rendelkeznek, és bagyon nagyon motiváltak.
Erre jön rá a plasztikai műtét, állandó edzés ami mellett a legtöbb megüti az étkezési zavarok kritériumait, smink, photoshop, facetune, paróka és póthaj, bőr fehérítés, lézeres szőrtelenítés, amit csak el tudsz képzelni.
Emellett 20-40 fiatalból talán 1 ha eljut a színpadig, és még az se biztos, hogy befut. És a csoporton belül is megy a turifuri, a jobb ruhákért, hogy ki mit énekel, mit táncol.
Nem véletlen, hogy mélyszegénységből emelik ki őket, és nagyon nagyon fiatalon iratnak alá velük nagyon nyakatekert szerződéseket.
És ha kihagyta a tanulást, nincs diplomája, (márpedig így nem lesz) 25-30 3vesen már túlkoros, és ha nem kap valami Kdámában szerepet, csupasz fenékkel mehet szélnek világnak.
Jó esetben némi megtakarítással, rossz esetben adósságokkal és egészségügyi problémákkal. (Mert ugye ezt a tréninget, plasztikai műtétet meg kell fizetni). Debütálás után 1-2 évvel kezdenek el csak keresni valamit.
Szóval röviden: nincs más választásuk.
Pont mint a modellkedés, csak énekel és táncol is.
Tízezerből akad egy-egy Palvin Barbi ott is.
Elég nagy a szórás ott szépségben
Egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány valóban kiemelkedő kpop lányt láttam pedig láttam sokat
A többség csak átlagosan csinos
Minden atlagosabb arcú lány jól tud messziről kinézni a színpadon ha hosszu a haja, vékony és csinos ruha van rajta
Tessek a leghíresebb csapatban van, nyilván az elvakult rajongok szerint a legszebb nő a földön
Közben meg meg műtétek után, cicomával sem lesz szép soha
Te nem, meg én sem mert nem is az
Viszont a kpop az egyik leginkább manipulatív dolog és iszonyatosan be tudja húzni a komplexusos kis tini fanokat
Nagyon sok kpop videót láttam már tiktokon, instan és úgy istenitve van ez a csaj hogy szarrá röhögöm magam rajta
Egyszerűen nevetséges ez a folyamatos Queen-ezés
Amúgy van olyan lány akinek kb új fejet szabtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!