Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézek ki ennyire okádékul?

Miért nézek ki ennyire okádékul?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok aki vékony és csúnya. Izom nincs rajtam, pattanásos az egész testem és még szőrös is vagyok nem mindenhol de azért elég zavaró. Hiába ápolom magam mégis úgy nézek ki mint egy bányarém. Hogyan tengethetném el gyorsabban undorító tinédzser éveimet?
aug. 1. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ápolom magam mit jelent?

Kivizsgálás az arcod, pattanásaid miatt? Oké, mondjuk ez hormonális, de megfelelő hatóanyagokkal lehet javítani. Edzés, normális kaják?

aug. 1. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

A fiúknak sokkal több idő kell, hogy jobban nézzenek ki.

Itt van két jó példa

1. Dwayne Johnson

-tiniként úgy nézett ki mint egy 🐻

2. Magyar Péter

-Amikor egyetemista volt, akkor szemüveges, tűsi hajú volt. Most 43 évesen tök jól néz ki

aug. 1. 08:29
 3/5 Metionin ***** válasza:
83%
Mert 16 éves vagy. Én se voltam jobb, lányként. A pattanások miatt fordulj bőrgyógyászhoz és kozmetikushoz, végső megoldásként van rá gyógyszer. A te korodban már el lehet kezdeni kondizni, először kis súlyokkal, akár otthon is. Mellé figyelj a normális kajálásra, szorítsd vissza a gyorskaját, az üdítőt, energiaitalt, egyél rendes főtt kajákat, sok salátát, gyümölcsöt. A szőrt meg szedd le onnan, ahol nem tetszik, az a legkönnyebb az egészben.
aug. 1. 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:

1. Használok arclemosot és tonikot ami viszonylag segített. Edzeni nem edzek de eléggé sok zöldséget és gyümölcsöt eszek.

2 köszi csak sajnos várnom kell még

3.ez így rendben van csak minimális a fájdalom türesem

aug. 1. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavar hogy vékony vagy miért nem gyúrsz?

Pattanás szerintem elfog múlni majd ha idősebb leszel. Amúgy a vékony fiúkat is szeretik a lányok de ha téged zavar akkor tornazz

aug. 1. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!