Melyik parfüm nagyon tartós?
Figyelt kérdés
Sosem vásároltam magamnak parfümöt, mindig kaptam őket. Már lassan az évek alatt felhalmozott kis készletemet elhasználtam, de mindegyiknél az a problémám, hogy nem is érződik egy idő után. Fújhatok bármennyit, próbáltam testtápolóval bekent bőrre is, mert azt hallottam, hogy úgy tartósabb, de nekem az sem vált úgy be. A minap jártam a Rossmannban, és nézegettem a parfümöket, mert szeretnék venni, de akkor már inkább beruházok egy olyanra, ha drágább is, de az legyen tartós. Inkább szeretem ezeket a lágyabb, akár édesebb, csajosabb illatokat. Tud valaki ajánlani?júl. 31. 07:35
1/5 anonim válasza:
Mert megszokja az orrod. Egy idő után a felfelé szálló illatokat blokkolja a szaglószerv.
Bőrfüggő, hogy milyen illat és koncentráció válik be neked.
Rossmann van én nem vennék. Facebookon vannak nagyon jó parfümcsoportok, ahol akár téli, akár hiányos, de eredeti parfümöket árulnak, akár dekantokat is.
2/5 anonim válasza:
De persze újonnan is vehetsz, Douglas, Müller, Marionnaud, online Vivantis, Notino.
3/5 anonim válasza:
Neroli. Mégcsak a honlapjukat néztem, de egyszer rászánom magam és bemegyek a boltjukba Pesten.
5/5 anonim válasza:
Nézegesd meg a Lancôme illatait,azok elég édesek,ha pedig a tartósság is fontos,akkor EDP (Eau de parfum) parfümöt válassz,ne EDT-t (Eau de toilette),mert ez utóbbiban jóval kevesebb parfüm esszencia van,így hamarabb elillan az illata.
Remélem,segítettem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!