Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik parfüm nagyon tartós?

Melyik parfüm nagyon tartós?

Figyelt kérdés
Sosem vásároltam magamnak parfümöt, mindig kaptam őket. Már lassan az évek alatt felhalmozott kis készletemet elhasználtam, de mindegyiknél az a problémám, hogy nem is érződik egy idő után. Fújhatok bármennyit, próbáltam testtápolóval bekent bőrre is, mert azt hallottam, hogy úgy tartósabb, de nekem az sem vált úgy be. A minap jártam a Rossmannban, és nézegettem a parfümöket, mert szeretnék venni, de akkor már inkább beruházok egy olyanra, ha drágább is, de az legyen tartós. Inkább szeretem ezeket a lágyabb, akár édesebb, csajosabb illatokat. Tud valaki ajánlani?

júl. 31. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert megszokja az orrod. Egy idő után a felfelé szálló illatokat blokkolja a szaglószerv.

Bőrfüggő, hogy milyen illat és koncentráció válik be neked.

Rossmann van én nem vennék. Facebookon vannak nagyon jó parfümcsoportok, ahol akár téli, akár hiányos, de eredeti parfümöket árulnak, akár dekantokat is.

júl. 31. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:
De persze újonnan is vehetsz, Douglas, Müller, Marionnaud, online Vivantis, Notino.
júl. 31. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Neroli. Mégcsak a honlapjukat néztem, de egyszer rászánom magam és bemegyek a boltjukba Pesten.
júl. 31. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Armani
júl. 31. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézegesd meg a Lancôme illatait,azok elég édesek,ha pedig a tartósság is fontos,akkor EDP (Eau de parfum) parfümöt válassz,ne EDT-t (Eau de toilette),mert ez utóbbiban jóval kevesebb parfüm esszencia van,így hamarabb elillan az illata.

Remélem,segítettem. :-)

aug. 1. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!