Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fodrászok,m körmösök stb, ti...

Fodrászok,m körmösök stb, ti ki szoktatok menni a vendéggel cigizni, ha mind a ketten dohányosok vagytok?

Figyelt kérdés

júl. 29. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Nem cigizek, és nem tudom, melyik vendégem cigizik, mert nem állok le a munkában, csak ha pisilnie kell.
júl. 29. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Barátnőm fodrásza ki szokott menni.
júl. 29. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
De ezért miért kell lepontozni. Nem akarnám a cigis kezét utána fogdosni, plusz inkább azzal foglalkozzunk, hogy minél szebb legyen a végeredmény. Meg hogy végezzünk a következő vendégre. Nekem ez nem hobbika, nem tart el mellette apuci.
júl. 29. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a higénia a béka s£gge alatt van nálad 3-as, ha egy ilyen után nem mosatsz vele kezet, meg mosod meg te is.

Meg amúgy is kesztyűben fogdosod, nem?

Néha belelátok egyesek életébe egy ilyen elejtett félmondatban, és elszörnyedek.

Maszk meg kliensenként egy pár kesztyű az alap lenne, nem? Hogy ne leheld be a port, meg hogy legyen egy alap higénia, és egy esetleges beteg ember ne fertőzze be a fél klientúrát, nem?

júl. 29. 18:09
 5/7 A kérdező kommentje:
4 ott a pont nálad :)
júl. 29. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

4, nem tudom, hogy rám haragszol-e, vagy csak boxzsák vagyok, mert ma valaki más felbaszott, akinek nem mertél szólni, de nyugi, természetesen alap a maszk, a kesztyű (nem kliensenként egy, hanem ha levettem, már nem veszem ugyanazt vissza), de kesztyűben sem szívesen fogom más frissen büdös kezét. Egy kézmosástól nem tűnik el a cigiszag. Az időm pedig drága, nem fogja nekem senki elfüstölni. Utána felőlem cigizhetnek a következő időpontig.

Nyugi.

júl. 29. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tényleg igaz, hogy a magyarok rettentő magas szâzaléka funkcionâlis analfabéta.

Hallja és lâtja a dolgokat, de két pontot nem tud összekötni.

1,3,6. Neked szólt a kérdés???? Hallassz??? neked???

Oda van írva, hogy mindketten dohányosok.

Nem kell idekotnyeleskedni, ha nem râd vonatkozik, mert közléskényszeres vagy és nincs kivel beszélgetni.

júl. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!