Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki ajánlani valamilyen...

Valaki ajánlani valamilyen speciális mosószert, amivel beleszáradt gyümölcsfoltok és egyéb makacs foltok is kijönnek?

Figyelt kérdés

júl. 28. 19:16
 1/3 anonim válasza:
Nekem az Ariel Extra Clean Power nagyon bevált még a zsíros foltoknál is, szerintem minden Tescóban megtalálod. Annyi a titka hogy mielőtt a mosogepbe rakod aztasd be egy kis vízbe amibe ezt a mosószert hagyod és hagyd ázni par orat utána ugyan ezt a mosószert tedd a gépbe is:)
júl. 28. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
vanish szappannal elsőnek bedörzsölöd a megvizezett foltot nagyját kézközt kimosva eltávolítod vele. jó alaposan mégegyszer rádörzsölöd majd mosógépben szokásos mosószerrel 40°on legalább kimosod. fontos mielőtt mosol látható makacsabb foltot (kávé,zsír ,fű, )sorolhatnám mindíg igy távolítsd el mert ha csak simán kimosod a gép azt nem tudja tisztára mosni ugy szárad meg a ruha. már nehezebb lesz eltávolítani mint előtte. szerintem ez egy tuti tipp még a nagyszüleimtől tanultam és nekem mindig beválik. sőt fehér világos ruhákhoz én mosószódát is adagolok ami pluszban egy nagyon hatékony természetes vizlágyító ami segít kiszedni a makacs foltokat.
júl. 29. 02:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak fehér ruhákra, valamilyen fehírítő, én ultra-t használok. Amúgy semmi nem szedi ki az alma, sárgarépa, barack foltokat... ezért színes ruha kuka.

Zsíros foltnál mosás előtt meg szoktam dörzsölni mosogatószerrel (Jar), és utána mosom ki gépben. (pl. paprikás pököltszaft sokszor nem jön ki)

júl. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!