Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mikor intim részeket...

Lányok, mikor intim részeket borotváltok nekik is ki szokott utánna pattogni? Van erre valami praktika?

Figyelt kérdés

júl. 28. 13:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
ha nem rögtön azután borotválsz hogy látod az első gyenge szőrszálat is akkor nem fogsz kipattogni. egyébként lehet érzékeny a bőröd is rá, sokan használjak bőrradírt vagy krémet utána.
júl. 28. 13:25
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen elég érzékeny az ilyesmire...

Vannak ilyen borotválás utáni krémek arról van tapasztalata valakinek?

júl. 28. 13:29
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Igen, de Veet krem-el szortelenitem es nem pattogzik ki
júl. 28. 13:34
 4/13 A kérdező kommentje:
A szőrtelenítőkrém nem bántja a bőrt?
júl. 28. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem
júl. 28. 13:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Kiprobalom akkor köszönöm a válaszokat 😊
júl. 28. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

intim területre soha ne használj szőrtelenítő krémet a szóban forgó szőrtelenítő tájékoztatójában is leírják meg azt higy miért ne használj. borotválkozáshoz ha egyszer használatost használsz akkor fontos azt a borotvát csak egyszer használd. illetve se borotva habot se semmit ne kenj oda csak,szappant felhabosítasz magadon és azzal lehúzod. ha hosszú a szőr érdemes ollóval viszavágni azért hogy ne küszködj a borotvával.

én safety razort használok amiben 2 havonta cserélek 1 pengét. fentarthatóbb jobb is sokkal mint bármivel mással borotválkozni , én leszoktam fujni használat előtt gyógyszertári alkohollal de

ugyanígy szappant felhabosítok ezen a területen is és legúzom én szappanból is csak sls menteset szoktam használni!

arra figyelj oda hogy intim tájékra tényleg ne használj mindent !ha nem akarsz irritációt vagy ph érték felborulást.!

júl. 29. 02:53
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
elfelejtettem hozzátenni hogy életemben nem pattogtam még ki . mert így borotválkozom.ez a leg egeészségesebb illetve még egy jó tanács a borotvát soha ne nyomd a bőrödre ! mert az is okozhat ilyet ! :)
júl. 29. 02:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm A Tanácsod így már nem lesz baj😊
júl. 29. 04:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hulyeseg amit irtal mert pont hogy vannak ilyen kremek intim reszekre, es az ember hogy mashogy borotvalkozzon ha nem ugy hogy ranyomja a borre😅
júl. 29. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!