Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri a primarkban vásarolni?...

Megéri a primarkban vásarolni? Minőségre is jo?

Figyelt kérdés

júl. 28. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nincs jó tapasztalatom. Silány minőség és ahhoz képest éppen nem is olcsó
júl. 28. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pepco/sinsay minőség
júl. 28. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fast fashion ez is, úgyhogy minőségről nem beszélhetünk.
júl. 28. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Én még külföldön vettem sok éve egy vászoncipőt. Tovább bírta, mint a márkásak, pl. Lacoste. Ruhák pár évet bírtak. Nem rosszabb, mint a többi fast fashion. Vannak jobbak, rosszabbak is.
júl. 28. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 29. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyitáskor hajlamos volt a KIK, a Pepco, a Sinsay belógatni néhány jobb terméket is. Én pl. vásároltam a KIK-ben akkoriban egy kivehető polárbéléssel rendelkező, magasan esőálló kabátot, amely kiváló minőségű. Megállja a helyét minőségben, esőállásban, dizájnban a North Face, Timberland vagy Columbia télikabátok mellett. Mivel kivehető a bélés, átmeneti kabátnak is szuper mai napig. A bélés pedig kardigánként is viselhető.

Szomorú, hogy azóta a béka feneke alatt vannak a termékeik minősége! Nagyon ritka, hogy értelmes dolgot találjon a vásárló. A Primar is ezt a gagyi minőséget képviseli.

Időről időre beugrunk körbe nézni ezekbe az üzletekbe, ha arra járunk is időnk is van, de legfeljebb apróságokat szoktunk ott vásárolni, vagy olyan terméket, melyet "egyszerhasználatosként" veszünk.

(Kikbe egy időben csak a jó árban lévő Hot Wheels kisautók miatt mentünk be, mivel fiam gyűjti őket, azok pedig eredetiek, így a minőség is garantált volt. Karácsonyi, Húsvéti díszeket is vettünk már, javarészt pl. melóhelyre. Persze, elektromos izzósort nem, hiszen nem szeretnénk felgyújtani semmit.)

júl. 30. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!