Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a szakáll jól...

Szerintetek ez a szakáll jól néz ki? (kép lent)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok .Most először próbálkozom "arcszőrzet" növesztéssel, de nem nagyon akar menni. Eléggé sűrű viszont nagyon világos ,szinte szőke szőrszálaim vannak (pedig a hajam ,szemöldököm sötétbarna), ez miatt csak az a kevés látszik ami sötétebb szinű. Nem akarok nagy szakállat csak ilyen borosta hatást. Mit gondoltok várjak még ezzel és borotváljam le,vagy próbálkozzak? Az a kérdés igazából hogy csúnya-e ez vagy elmegy . Bajússzal nem tudom még mit tudnék kezdeni (eléggé szegényes az is)

[link]

júl. 23. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Borotváld le , nem áll jól.
Hagyd meg ,próbálkozz a sűrítésben.
14 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
A kép alapján ez most még nem neked való.
júl. 23. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Szakáll párti vagyok, de én is azt mondom, ezt inkább szedd le. Ha mindenképp szakállat szeretnél, egy idő után a sok borotválkozástól meg fog erősödni.
júl. 23. 23:02
 3/8 anonim válasza:
37%
Tesó férfiként és heteroként ezzel a szakállal basználak
júl. 23. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem rendben van

32/N

júl. 23. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
borotváld le mert utána csak erősebben fog kinőni. viszont akkor nagyon jól fog állni :)
júl. 23. 23:45
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 De szigoruan csakis anonimen ugye?
júl. 24. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Én utálom a szakállt, szóval szerintem felejtős, amúgy is a kép alapján szép arcod van, számomra csak elrontja. (30N)
júl. 24. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem suru es csunya a szine. Ne eroltesd.
júl. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!