Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bevált már...

Lányok, nektek bevált már valamilyen mellfeszesítő krém?

Figyelt kérdés
Fogytam 8 kilót és megereszkedtek a melleim.
2024. júl. 22. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Az Eveline-nek van egy ilyen krémje, amiről hallottam jókat, de mindenhol csak azt írják, hogy csak addig tűnnek feszesebbnek, amíg használod a krémet... szerintem az pedig nem elég jó. Mármint most akkor örök életedbe használj valamit naponta, mert csak úgy a jó? Szóval az nem egy végleges megoldás, sőt, még csak átmeneti sem, szóval szerintem az ilyenekre fölös költeni.
2024. júl. 22. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szebb lesz tőle a bőröd, de olyan krém nem létezik, ami centiket képes emelni egy megereszkedett mellen. Ott csak a szike segít. Egyébként régen teljesen elítéltem a dolgot, milyen már emiatt kés alá feküdni, de az a helyzet, hogy 40 felett járok és hát na, látszanak az évek. Egyik barátnőm elment dokihoz, olyan szép feszes, természetes hatású ciciket varázsolt neki, hogy én is gondolkodóba estem.
2024. júl. 23. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Műtétre sajnos nincs pénzem. Mindig is lógos volt kicsit, mert elég nagy mellem van (80-85 D-C) inkább az a baj, hogy a bőr ereszkedett meg rajta, amikor lehajolok vagy oldalra fekszek ráncosodik
2024. júl. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!