Másnak sem vált be a géllakk?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nekem nem hozta azt a wow érzést mint sokaknál. Eleve másfél hét után elkezd fellevegősödni a vége, félek hogy alámegy a kosz, leszakad. Három hét alatt borzasztóan megunom a színt és túl hosszú is lesz a körmöm. Két hét után már szívesen leszedetném de ahhoz meg drágának tartom hogy kéthetente járjak.júl. 20. 22:12
1/7 anonim válasza:
Hát én ugyanezen mentem át :D az esküvőmre megcsináltattam, de nekem baromi gyorsan nőnek a körmeim, egy hét múlva már összevissza karmoltam magam. Elmentem leszedetni, de a körmös lány azt mondta, adjak még egy esélyt, megcsinálta más színnel rövidre. Nem jött át az érzés továbbra sem, de nem mentem vissza leszedetni, úgyhogy megvártam, míg lenő. Borzasztóan nézett ki vagy két hónapig. Azóta se voltam.
2/7 A kérdező kommentje:
Világos köröm volt az első nekem is de ahogyan vált le látszott a kosz és ahogy szedtem ki féltem hogy lepattan. most sötétebb de nem látom szépnek, pedig még van egy hetem az időpontig. Munkám miatt is kényelmetlen a hosszabb köröm. A sima lakk pedig aligha bírná ki az egy hetet
júl. 20. 22:26
3/7 anonim válasza:
Nekem bejön, de csak úgy, ha erősítés van alatta. Anélkül "nem bírja el" a körmöm.
4/7 anonim válasza:
Nem kéne levegősödnie, rosszul csinálta.
5/7 anonim válasza:
Levegősödnie nem kéne... De amúgy én szeretem a géllakkot, mert a sima lakk nekem 2 napot sem bírja a körmömön, szóval a tartósságát imádom, de tény, hogy néha kedvem lenne váltogatni pl. hetente a színt, de ahhoz tény, hogy túl drága a géllakk. Én itthon szoktam magamnak géllakkozni, de a primer, nail prep, meg minden hülyeség egyenként több ezerbe kerül, szóval ha az ember otthon csinálja magának, akkor azért drága ha hetente mindig újracsinálja. De amúgy én a tartóssága miatt imádom a géllakkot, de tény, hogy az ember néha megunja.
6/7 anonim válasza:
Ha levegősödik, akkor rosszul csinálták. Válts körmöst
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Adtam még pár esélyt a körmösnek, de sem a formája sem a felülete nem lett szép (egyik köröm kerek, másik kocka, hosszukra sem figyelt, összecsapta).
Váltottam körmöst, ő gyönyörűen dolgozik, így van géllakkom továbbra is! :)
okt. 26. 13:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!