Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A férfiak mekkora részének nő...

A férfiak mekkora részének nő rendesen a szakálla?

Figyelt kérdés
Én már elmúltam 30, de még mindig nem erősödött meg eléggé. A bajszom nő meg az államnál, szóval ilyen körszakáll szerűséget tudnék hagyni, de az arcom szélén alig van valami. Sok ismerősöm van még, akinek szintén gyenge, másoknak meg nagyon erős. Mekkora azok aránya, akiknek sosem lesz teljes a szakálluk?

júl. 20. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is elmúltam 30, de ugyanez a helyzet. Állszakállam van és bajusz. Mindenhol máshol pihék.

De engem nem izgat. Ilyen vagyok.

júl. 20. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok, nekem nincs baj az erősségével, és oldalt is nő rendesen (és elég gyorsan). A baj azzal van, hogy a szám sarkánál, ahol találkozna a bajusz, oldalszakáll és az államon a szőr, mind a két oldalon van egy kis folt ahol nem nő. Ezért ha meg akarnám növeszteni, hülyén nézne ki. Általában naponta/kétnaponta végigmegyek rajta szakállvágóval és 1-2mm borostára vágom. Sose próbáltam nagyra megnöveszteni, egyszer próbáltam tartani a movembert, de nem tetszettem magamnak hogy két oldalt van egy-egy folt, úgyhogy hamar feladtam. Ismerősök körében is ezt hallom mindig, hogy senki nincs megelégedve az arcszőrzetével. Egy haverom van, aki normális szakállat tud növeszteni ami nem foltos és elég erős szálú. Gondolom a sok szutyok hormonkezelt kaja amit eszünk hatással van erre, de nem akarok vészmadár lenni, sem összeesküvés elméleteket gyártani. De az tény, hogy manapság sokkal kevesebb ember tud normális szakállt növeszteni.
júl. 20. 21:08
 3/3 anonim válasza:
A fiúknak 10 éves koruktól nem kellene tejet inniuk és tejtermékeket enniük (vagy esetleg csak bio tejtermékeket). Szóját sem (fitoösztrogén).
júl. 20. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!