Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma az önképem...

Mi lehet a probléma az önképemmel?

Figyelt kérdés

Előre szólok,a kérdést nem egoizmusból írom ki, meg dicsekedésből mivel értelme se lenne, hiszen full anonim az oldal.

Gyerekkorom óta önértékelési problémáim vannak, mindig csúnyának találtam magam. Viszont munkehelywmből kifolyólag, minden nap kapok dicséretet az arcommal/külsőmmel kapcsolatosan. Munkahelyen kívül is, pl vonaton, utcán nagyon sokan megnéznek, de még rengeteg alkalom volt hogy dicséreteket kaptam, szinte minden orvosi vizsgálatnál megdicsért az orvos. Sok jó pasi csapta a szelet

szóval nem értem, mi a probléma, mit látok ennyire torzan magamon, amit mások nem látnak. Van szemkarikám, van 1-2 anyajegy az arcomon. Lehet ezeket túlságosan felnagyítva látom és ezen kívül semmi probléma az arcommal, csak ennyire zavarnak ezek a dolgok engem, és mások szinte észre sem veszik.

Mert én sok szép lányt figyeltem meg, kicsi szemkarikával, pár pici bőrhibával, de ettol függetlenül az arcvonásokon nem változtattak ezek, és alig voltak észrevehetőek, sőt különlegessé is tette őket.

Ha eltűnne a szemkarikám teljesen és az 1-2 kis anyajegy, jobban érezném magam sokkal

Lányok, ti mennyire vagytok kibékülve az arcotokkal?

júl. 19. 06:33
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Ez gyerekes...

Hány éves vagy???

Van pasid???

Ki vagy elégítve rendesen??

júl. 19. 07:50
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
85%
1, ha nem kamu: akkor sajnos szellemben még az a sérült kislàny vagy, akit isiben bàntottak.
júl. 19. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Traumák, nem megfelelő visszatükrözése az érzelmeidnek. Transzgenerációs rossz nevelési minták.

Sok dolog lehet.

júl. 19. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek a mély meggyőződések abban a korban rögzülnek, amikor még nincsenek értő emlékeid önmagadról. Pszichológussal sokat lehet fejlődni.
júl. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!