Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon felelőtlen dolog...

Nagyon felelőtlen dolog tetoválást csinálni ilyen korban?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nagyon szeretnék tetoválást,igazság szerint még nem tudom mi legyen és hol(mindenféleképpen a jobb kezemen-szerintem a csuklómra-lenne)...Mondták már,hogy biztos meg fogom bánni,de szerintem nem,már el is határoztam magam,tippeket,ötleteket is várok...köszönöm:)
2010. nov. 1. 00:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de én nem az egész karomra szeretnék,hanem egy alig látható apró,pici bőrfelületre,hogy emlékeztessen a múltunkra,hogy mit álltunk ki kiskorunkban együtt
2010. nov. 1. 01:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Hatha egy pii alig lathato helynel meg tudsz allni, akkor OK, de vigyazz, sajat csufitas nagyon addiktiv.
2010. nov. 1. 01:26
 13/14 A kérdező kommentje:
nem,meg tudom állni,nekem elég lesz egy:)
2010. nov. 1. 01:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 15 éves korom óta szerettem volna, most 22 vagyok, eddig tartott kitalálni hova és mit, tehát elég jól átgondoltam.És állíthatom hogy ilyen tetoválás, mint nekem senkinek sincs.És én is azt hittem, hogy oké egy elég lesz, de ahogy kiszálltam a székből már 2 megfogalmazódott bennem, ezeket is még kicsit érlelem, aztán meglátjuk mi lesz.

Ebből azt akartam kihozni, hogy gondold át te is, mit akarsz csináltatni és olyan helyre tetesd, amit később munkavállalásnál el tudsz takarni.

2010. nov. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!