Alacsony lányok, ti akarnátok magasabbak lenni? Miért
szeretitek/nem szeretitek, hogy alacsonyak vagytok?
Figyelt kérdés
2024. júl. 12. 09:32
1/9 anonim válasza:
Öltözködni nehéz, nadrágok rendre túl hosszúak meg a maxi szoknya is felejtős. Pasizásnál viszont előny, többség úgyis magasabb nálam még ha magassarkúban is vagyok, magas barátnőim szoktak ez miatt mondjuk panaszkodni.
Lenne lehetőség kipróbálnám milyen az élet 180+ cm magassággal, de amúgy beletörődtem hogy 158 cm-nél megálltam.
2024. júl. 12. 09:56
2/9 anonim válasza:
Magasan sem egyszerűbb öltözködni. Ami jó bőségre, az rövid. Ami jó hosszúságra, az túl nagy bőségre. És mindennek máshol van a derékvonala, mint kéne :D
Fiúk szempontjából mindegy.
175 vagyok
2024. júl. 12. 10:05
3/9 A kérdező kommentje:
#1 és nem néznek fiatalnak, kislányosnak? Vagy az alakodon látni, hogy nem vagy tizenéves?
Ezt én is észrevettem, hogy nehezebb az öltözködés. Sokan 16 évesnek néznek, pedig 22 vagyok, kicsit zavaró. Ha merészebben öltözök és van egy kis dekoltázsom, akkor picit idősebbnek nézek ki, de egy sima pulcsiban tényleg bőven 20 alattinak nézek ki.
2024. júl. 12. 10:08
4/9 anonim válasza:
31 éves vagyok. 157 cm. Én szerettem mindíg is hogy picike vagyok és törékeny. Soha nem vágytam rá hogy bárcsak magasabb lennék. Régen max az zavart hogy mindíg azt látták bennem hogy cuki vagyok..az arcom is fiatalos volt mindíg is a koromhoz képest jóval fiatalabbnak hittek. Mostmár ez így 31 évesen nem zavar. Illetve mostmár azért sokkal nőiesebb is vagyok. Egy Eva Longoria vagy egy Salma Hayek sem magasak..sőt. Mégis nem az jut róluk eszembe hogy kis cukik. Hanem dögös bomba nők.
2024. júl. 12. 10:40
5/9 anonim válasza:
158 cm vagyok, ezzel annyira azért nem tartom magam alacsonynak, hogy bármiben is hátrányom származna belőle. Mivel "ebbe nőttem bele", nekem ez a természetes, sosem akartam magasabb lenni. (OK, nadrágot pl. mindig fel kell hajtani, hacsak nem találok "short" fazont, de ez igazán nem olyan nagy dráma, amivel ne lehetne együtt élni)
2024. júl. 12. 11:36
6/9 anonim válasza:
+1 158 cmmmel. Imádom ezt a magasságot, mert a gyerek osztályról is találok jó méretű ruhákat 😀
2024. júl. 12. 12:07
7/9 anonim válasza:
"#1 és nem néznek fiatalnak, kislányosnak? Vagy az alakodon látni, hogy nem vagy tizenéves?" - Nem jellemző, tiniként volt hogy fiatalabbnak gondoltak, de már többnyire jól tippelik be a korom. Alakomon is látszik, arcom is szerintem kb. stimmel a koromhoz. De olyan munkakörökben is dolgozok egyetem óta ahol business casual, business professional az elvárás, úgyhogy az öltözködésemen is látszik, hogy idősebb vagyok. Szerencsére sokkal idősebbnek se szoktak azért nézni. :)
2024. júl. 12. 12:47
8/9 anonim válasza:
157-158cm vagyok, azért nem szeretem, mert jobban meglátszanak a kilók. A magasabbak körülöttem hasonló súlyúak, mint én, csak hát rajtuk nem látszik meg. Szóval hiába én vagyok az alacsony, én vagyok a ducibb.
2024. júl. 14. 01:32
9/9 anonim válasza:
157 cm vagyok, mindig is szerettem pici lenni, nem lennék magasabb :)
#8 az tény, hogy rajtunk 2 kg különbség is sokkal látványosabb, mint egy magason, de egyszerű a képlet, nem kell elhízni🤣Én sport mellett évek óta tartom a 49 kg-t, és eszek is napi 5x rendes adagokat. Nem nehéz nem elhízni, csak nem kell sok szart zabálni meg mozogni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!