Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Haloweeni jelmez gyorsan, hogyan?

Haloweeni jelmez gyorsan, hogyan?

Figyelt kérdés
4 órám van, hogy felöltözzek, de semmi ötletem sincs! Segítség,mit tudok addig összedobni!
2010. okt. 31. 16:24
 1/4 hot_kiss ***** válasza:

Talán a cica az, ami egyszerűnek mondható, de gőzömsincs faroknak milenne jó :'D

Fekete cicanaci/répagatya, valami fekete (lehetőleg feszülős, hosszúújjú, mintátlan) felső, valamiféle cipő, akár magassarkú.

Sminknek cicaszem, fekete nózi, bajusz a pofira. Talán valami sötét köröm.

Fülnek egy hajpántra csinálsz cicafület és azt felrakod, hajad meg nemtudommilyen, tehát passzolok.

De hasonló alapon az ördög is megoldható (:

És mint az elején mondtam, faroknak gőzömsincs..

Remélem azért segítettem valamennyit (:

2010. okt. 31. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Múmia. WC papírral tekerd magad körül vagy valami mással.:)
2010. okt. 31. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én boszinak öltöznék! :)Felvennék egy fekete harisnyát egy fekete miniszoknyával, ehhez egy lila ujjatlan toppot és boszisapit.Meg persze fekete balerina cipőt. De ez akarmilyen színnel megoldható.
2010. okt. 31. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy cicafaroknak: Vekete nejlonharicnyába sok-sok vatta! ;)
2010. okt. 31. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!