Az egész intim részt legyantázni nagyon fájdalmas?
Nagyon utálom borotválni, rendszeresen belevágok, két nap után szúr, viszket.
A bikini vonalat sose próbáltam, mert szerencsére kis területen van szőr és az is viszonylag ritka. Így nem lóg ki semmi a bugyimból.
Viszont a bugyi alatt szeretnék gyantázni a kellemes érzés érdekében. Mennyire fáj? Magamnak megtudom csinálni? A lábam hónaljam karom szemöldököm és bajuszomat is magamnak gyantázom. Stiftes gyantát használok mindenhova és gyanta gyöngyöt a bajuszkámra.
Ide melyik fajtát érdemes?
21n
Rettenetesen fáj. Az első 5 alkalom biztos.
És magadnak nem tudod csinálni mert két kézzel kell fesziteni, egyel gyantázni. Kozmetikusnál is be kell segiteni fesziteni hisz ugy a legbiztonsagosabb.
Biztos függ a szőr erősségétől is, de szerintem nem igazán fáj. Az első egy-két alkalom nem volt kellemes, de azért olyan durva sem.
Nem hinném hogy otthon igazán jóra meg lehetne csinálni.
Tisztázzuk. Mi számít sűrűnek és ritkának? Erősnek és gyengének. Nem igazán találkoztam még puncikkal, főleg nem szőrössel. 😅
Én eddig egy közepes vastag és ritkának ítéltem magam. De már nem tudom, hogy az-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!