Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vindtid-en egy kulfoldi...

Vindtid-en egy kulfoldi embertol szeretnek vasarolni es ez megoldhato? Es igy mennyibe kerulne a szalitas?

Figyelt kérdés
Lengyel orszagbol rendelnem a csomagot es nem talalttam rola semmi informaciot hogy hogyan mukodik igy

2024. jún. 30. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy feladja neked a csomagot, mintha itthon magyartól rendelnél. A szállítás kicsit több, 2 ezer Ft körül van. A szállítási idő lehet pár nappal több, nekem kb egy hét szokott lenni. Többször rendeltem már lengyel csajoktól illetve ők is vásároltak már tőlem, semmi probléma nem volt.
2024. jún. 30. 09:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még sosem rendelttem. Még az lenne a kerdessem hogy halottam egy olyant hogy ha megvasarolom akkor le vonja a penzt de ameddig meg nem erkezik hozza es mindent rendbben találok rajta akkor vissza kell igazoljam és akkor kapja meg az elado a penzt?
2024. jún. 30. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez így van. De ha nem igazolod vissza X ideig, akkor is megkapja a pénzét, lezártnak tekintik az adásvételt.
2024. jún. 30. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
En már vettem 7-9nap között ideer a csomag, ott feladja, aztan megkapod vagy foxposttal vagy Packetaval
2024. jún. 30. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a lenyeg hogy az appon belul ramesz h kell neked, kiirja mennyibe kerul szallitassal egyutt, valasztasz atveteli pintot es megrendeled, kifizeted. Elado feladja, te atveszed (kb egy het) es igen le kell okezni h minden rensben a cuccokkal.
2024. júl. 1. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszi, mi van ha valami mast kuld vagy abszulott semmi nincs a csomagbban? Mert egy roma fickotol veszem es felek az azverestol
2024. júl. 2. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne okézd le a csomagot, hanem menj rá a "problémám van" opcióra és ott megtudod írni a vinted ügyfélszolgalatnak, ha bármi problémád van a termékkel.
2024. júl. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!