Hol vannak itthon olyan strandok, fürdők, ahol elfogadott a férfi fürdő/uszó tanga? Illetve hol van, vannak ezek a helyek?
Tegnap érkezett meg a feleségem álltal rendelt férfi úszó, strand tangám, az ő mikro bikinijével. Az érdekelne, hogy hol vannak olyan strandok, fürdők, ahol ez a fazon elfogadott, esetleg már láttatok is már ilyet.
Tudom, hogy külföldi, dél-európai strandokon már megjelent, elfogadott, mert van másik tipusúm is, amit külföldön viselni is szoktam, meg vizesen átlátszó, de az ott teljesen rendben van. Viszont külföldre szaladgálni nem opció egy fél-egésznapos strandolás miatt.
A kérdésem az, hogy itthon magyar országon látott már ilyen faszonú férfi fürdő alsót viselő férfit, és hol van ez a hely, ahol ezt bátran fellehet venni?
Értelmes és hasznos, kulturált hozzászólasokat kérek.
Köszönöm!
Sokak számára már a fecskefazon viselete is problémát okoz, mármint olyan szempontból, hogy ha egyedül van rajta olyan 50 ember között, akik térdig érő fürdőnadrágot viselnek, hogy mit fognak szólni mások. Ezen (szerintem) fejben kell túllépni.
Ki kell próbálni, hogy az adott helyen mi fog történni. Mivel a standok látogatói folyamatosan változnak, hogy az egyik héten mi volt, semmilyen hatással nincs a következő hétre. A legrosszabb, ami történhet, hogy megjegyzést tesz valaki, amire lehet előre készülni megfelelő válasszal ("ha nem pasikat stírölné, akkor nem is vette volna észre", vagy "bocsi, de a feleségem nem engedi mással is flörtöljek").
Rendőrt nem hívhat, mert van rajtad a ruhadarab. Ha meg mégis próbálkozik, akkor tegye. Szabadstrandról a rendőrön/közterület felügyelőn kívül mással nem tud kivezettetni.
Fizetős strandnál érdemes rákérdezni a jegyvásárlás előtt és megnézni a neten fent levő szabályzatot, hogy tartalmaz-e valamilyen megkötést a fürdőruhára.
Én soha nem hordok stringet, mert bevág a fenékbe és ezért kényelmetlen, ráadásul azzal már tényleg kitessékelhetnek egy uszodából. Én kizárólag az alábbi linkeken láthatóhoz hasonló brazil tangákat hordok:
[link] voltam már ilyen tangában balatoni szabadstrandon, németországi strandon és élményfürdõben, szálloda uszodájában nagyon sok helyen. Egyszer szólított meg az úszómester a tangám miatt, megkérdezte, hogy van-e másik fürdõruhám, de ezon kívül soha nem volt gondom vele.
#6-os!
Az úszómesternek melyik részével volt baja? Elöl vagy hátul?
Nekem olyan van, ami elöl nem ennyire megmutatós, hanem sokkal szolidabb. Hátul viszont teljesen tangás fazon, de nem cérnatanga, hanem rendes tanga, felül a szokásos háromszög fazonnal.
Nem pont ez a márka, de ilyen fazon:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat. Jó tudni, hogy ha máshol nem is, de a "szabad strandokon" ezt a fazont viselni nem reménytelen.
#7-es hasonló fazonúak az enyémek is, de nem vagyok biztos benne, hogy tuti jó ötlet lehet ezt csak úgy bármelyik strandon viselni.
#6-osnak köszönöm, a tippet is. Lehet, hogy én is inkább egy szolídabb faszonnal próbálkozok be, már ha nem annyira feltünő.
A problémát csak abban látom, hogy a feleségem által viselt mini és micro bikini fazon, amik csak tényleg a minimálisat takarják, egy-két hely kivételével mindenhol rendben volt, teljesen elfogadott. A férfi strad viseletnél már nem ennyire egyszerű a helyzet.
Minden esetre továbbra is várom és köszönöm a további hozzászólásokat, helyszín tippekket is!
Tangát hordok mindig a strandon. Sokféle fazont kipróbáltam már az extrém kicsit és a szolidabb változatot is. Általában a nőknek az volt a véleményük ha bevállalós vagy akkor inkább az extrémebb legyen. Bátran be kell vállalni. Magabiztosnak kell lenni és tudd viselni. Ha takargatod magad jobban felhívod rá a figyelmet és akkor kihasználják, hogy te sem vagy magabiztos jobban beszólogatnak. Arra kell készülni, hogy megjegyzések mindig lesznek.
Illetve én mindenhol szőrtelen vagyok. Lehet, hogy ez nem alap, de jól néz ki így a tanga a szőrtelen testen. Viszont ha nem is kell hozzá fulra kigyúrt test de a sportos testalkat azért elvárt.
Általában a nagyobb strandokon, fürdőben nem szólnak érte, hogy vegyél más fürdőruhát. Abban az esetben szólhatnak ha a vendégek odamennek panaszkodni az alkalmazottakhoz, hogy nekik nem tetszik. Ilyenre volt példa, de nem lett következmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!