Van kedved jelentkezni egy divatblog szerkesztéséhez?
Figyelt kérdés
tapasztalt,és divatimádó szerkesztő társat keresünk (ketten vagyunk és szeretnénk egy harmadik személyt)aki gondolja,hogy megfelelne és lenne is ideje frisselni legalább minden másnap az írjon: fashionblog@index.hu email címre. :) köszönjük2010. okt. 31. 08:46
1/7 A kérdező kommentje:
ó igen és az oldal címe: www.fashionworld.b13.hu
2010. okt. 31. 08:47
3/7 anonim válasza:
Nekem csak két kérdésem lenne: hány évesek vagytok és streetfashion is lenne-e az oldalon? Mert engem konkrétan az érdekel nagyon és ha fényképek kellenének, azt tudnék biztosítani. Persze nem vagyok profi.
21/L
4/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és a szerk.társam is.persze,annak is nagoyn örülnénk ha divat képeket hozánl és esetleg te azzal frisselnél,hogy mi az utca divatja,vagy épp amit gondolsz :)
2010. okt. 31. 12:45
6/7 A kérdező kommentje:
mi van??? :)
2010. okt. 31. 13:04
7/7 anonim válasza:
sziasztok! aktuális még a dolog? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!