Hogyan magyarázzam el a húgomnak hogy a szandálhoz nem kell zokni?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig zokni van rajtajún. 24. 12:42
2/10 anonim válasza:
Sehogy. A szandálhoz kell zokni, ugyanúgy, mint a cipőhöz, csak valaki kitalálta, hogy kell. Zokni nélkül egyrészt nem higiénikus, másrészt könnyen feltöri az ember lábát.
3/10 anonim válasza:
Kötelezőnek nem kötelező, de ettől még lehet. Vannak, akiknek kényelmesebb is úgy, jobban érzik benne maguk, másrészt higiénikusabb is.
4/10 anonim válasza:
Nem kell zokni a szandálhoz, hülye vagy? Miért hordasz mindig zoknit? Nem látod, hogy hülyén nézel ki? Szánalmas. Csak vedd le már azt a picsa zoknit, és hagyd, hogy a lábaid szabadon legyenek. Ez nem egy hótaposó, érted?
5/10 anonim válasza:
Idővel ő is rá fog erre jönni, én hagynám. Időnként megkérdezném tőle, hogy mit érez, hogyan érzi így magát benne?
Mit mond amúgy, miért húz fel zoknit rá?
6/10 anonim válasza:
Ez ilyen felkapott buzziskodás, hogy "nem kell zokni..." Aki szeret izzadt, koszos talppal csattogni a szandálban, az ne húzzon, ennyi a megoldás. A húgodnak több esze van.
7/10 anonim válasza:
Zokni szandállal igazi ízlésmerénylet. Ezeket a cipőket úgy találták ki hogy látsszon a női láb benne ahogy a papucsban is. Nem is értem a válaszolók egy részét.. nem jártatok még utcán? Minden nő mezítláb viseli a szandált, papucsot is.
8/10 anonim válasza:
Minden nő biztos nem, én sokakon láttam már zoknival vagy harisnyával is.
Másrészt az ízlés eleve nem egy objektív dolog. Ami neked nem jön be, másnak még lehet teljesen normális.
9/10 anonim válasza:
A harisnya meg a zokni nem ugyanaz. Bár teljesen nyitott cipő se ízléses harisnyával. De akkor megkérdezem mi értelme a nyitott cipőnek, ha ugyanúgy bezárod a lábad egy zokniba? Az a lényege hogy a nyitott cipőben meztelen a láb. Meg ne csináljunk mát úgy mintha ez nem lenne természetes, mát az ókoriak is így jártak.
10/10 anonim válasza:
Nem kell magyarázni, majd meglátja magától ha kimegy emberek közé meg ha melege lesz a lábának a 40 fokban zokniban. Egyetértek egy korábbi válaszolóval, ritka igénytelen a zokni-szandál kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!