Mi lenne az ideális comb kerületem?
Figyelt kérdés
Fogyás után a comb kerületem 64cm -> 55cm-re ment, de még mindig vastagnak tűnik a 160cm, 64Kg-hoz képest. Mi lenne az ideális méret? Egyébként még 4Kg-t tervezek fogyni.2024. jún. 24. 07:15
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként férfi vagyok, ez lemaradt
2024. jún. 24. 07:15
2/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vastag. Főleg férfinak. Inkább jó, ha nem pálcika lábad van. A magasságodhoz képest viszont reális a még 4 kg fogyás.
Viszont nem méregesd így a testrészeidet, az összhatás, az egészség és a fittség a lényeg, nincs ideális, mivel mindenkinek teljesen más a testalkata.
3/4 anonim válasza:
Nem tűnik nagynak. 154cmes nőként 46kgval 49a combom kerülete.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet h csak nekem tűnik vastagnak és ez csak valami "pszicho-izé", pálcikalábakat nem akarok, de valami arányosat, lehet hogy ha meglesz az a 4kg akkor már elégedett leszek.
2024. jún. 24. 12:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!