Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy középiskolába lehet...

Egy középiskolába lehet hordani sötét vörös körmöt?

Figyelt kérdés

jún. 6. 20:56
 1/6 Metionin ***** válasza:
100%
Sulifüggő, nálunk a műköröm tilos volt, a sima lakk nem. Én fekete, bordó, sötétkék körmökkel jártam, volt aki pirossal, pinkkel de egyik osztálytársnőm mindenféle mintásakat csinált. Senki nem szólt be. A házirendet kell megnézni. A miénkben extrém hajszín, műköröm és arcon lévő piercing volt tilos, illetve asszem harmadikos korunkban belekerült a nagyon magas magassarkú, mert akkor jött divatba egy bizonyos típus és több lány leesett benne a lépcsőn.
jún. 6. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Bele az iskolába? Minek?
jún. 7. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az iskola házirendjétől függ.

Két középiskolába jártam. Az első egy baromi szigorú, vallásos intézmény volt, ahol még egy pasztell színű körömért is az igazgatóiba vittek lemosatni.

A másikban senkit nem érdekelt. Festhetted bármilyenre, csak az volt a kikötés, hogy ne legyen karvaly-hosszú, mert azzal az alapvető feladataidat sem tudod elvégezni. (Minden nap kellett zongorázni, meg a testnevelés is elég intenzív volt.)

jún. 7. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk akarmit lehetett, lazak voltak.
jún. 7. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Valóban iskola függő. Bár szerintem az még nem is releváns, mi van a házirendbe írva. Nálunk elvileg tilos volt a haspoló vagy bármi felső, amiből kilógott a vállunk, de ez senkit nem zavart :D

Nézz körbe a sulistársaid közt, ki mit hord és hogy reagálnak rá a tanárok. Bár egy nem túl konzervatív suliba kicsi az esélye, hogy a körömlakk miatt hisztizzenek.

jún. 8. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznak ezzel legtöbb helyen
jún. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!