Kockázatos vékonyszálú hajat világos szőkére festeni?
Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen barna-sötétszőke átmenet hajam van. Amolyan seszínű, és elég unalmasnak érzem. A hideg árnyalatok állnak nekem jól, és szeretnék világos/hideg szőke lenni. Csak hát jelenleg egészséges, hosszú, mell alá érő hajam van. Attól félek, ha kiszőkíttetem le fog törni. Egy jó fodrász meg tudja úgy csinálni, hogy ne törje le? Vagy mindenképp megviseli?2024. jún. 4. 16:17
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes kockáztatnod, valamilyen szinten minden festés károsítja a hajat. Nem az a lényeg, hogy milyen színű, hanem hogy hosszú és egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!