Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nagymellű nők miért hiszik,...

A nagymellű nők miért hiszik, hogy a kicsi mellűek irigylik őket?

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
En nem hiszem. Enyemeket tuti nem irigylik meg lognak es striasak. Inkabb en irigylem a kicsi feszes mellueket.
2024. jún. 3. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Delulu
2024. jún. 3. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Mert sokszor van így a fiatalok között. Én most elég sovány vagyok egy betegség miatt, de mikor egészséges súlyom volt, akkor az átlagnál nagyobb volt a mellem és kb az összes barátnőm megjegyezte az évek alatt, hogy "adjál már belőle", "bárcsak nekem lenne". De az a normális, ha valaki elfogadja magát úgy, ahogy van.
2024. jún. 3. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van mellem , nem kell nagyobb lényeg hogy van
2024. jún. 3. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagy van, és nem hiszem, hogy irigylik. Számomra a tejcsárda, kanna, tőgy mind lenéző szavak, szóval sosem hittem, hogy bárkinek is kéne nagy. A másik az, hogy térdig lóg, szóval nem is szép. Plusz a férfiaktól is mindig azt hallom, hogy azt preferálják, ami még pont a tenyerükbe fér.

Én irigylem a kicsi mellűeket, azok szépen állnak és formásak.

2024. jún. 3. 22:23
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
3: érdekes, hogy a lányok ennyire akarnak Nagy melleket, minek? Mutogatni, ribik? Ez igaz a seggre is.
2024. jún. 3. 23:28
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
6, csávók miért akarnak nagy farkat? Mutogatni, ribik?
2024. jún. 3. 23:37
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7

A nők miatt. De csak az problémázik ezen akinek nincs önbizalma, és azt hiszi nem tudja kielégiteni majd a nőt. Szóval a lányok is a férfiak miatt akarnak nagy segget/mellet? :)

És a férfiaknak nem látszik az utcán a nagy farok, ellentétben a nőknél a nagy segg/mell. Erre varrj gombot! ;)

2024. jún. 4. 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:

8, attól függ, néha látszik.

Ha a nők igényei érdekelnék őket, megtanulnák használni.

2024. jún. 4. 09:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Szóval én nyertem meg a vitát.
2024. jún. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!