A nagymellű nők miért hiszik, hogy a kicsi mellűek irigylik őket?
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 21:02
1/12 anonim válasza:
En nem hiszem. Enyemeket tuti nem irigylik meg lognak es striasak. Inkabb en irigylem a kicsi feszes mellueket.
3/12 anonim válasza:
Mert sokszor van így a fiatalok között. Én most elég sovány vagyok egy betegség miatt, de mikor egészséges súlyom volt, akkor az átlagnál nagyobb volt a mellem és kb az összes barátnőm megjegyezte az évek alatt, hogy "adjál már belőle", "bárcsak nekem lenne". De az a normális, ha valaki elfogadja magát úgy, ahogy van.
4/12 anonim válasza:
Nekem van mellem , nem kell nagyobb lényeg hogy van
5/12 anonim válasza:
Nekem nagy van, és nem hiszem, hogy irigylik. Számomra a tejcsárda, kanna, tőgy mind lenéző szavak, szóval sosem hittem, hogy bárkinek is kéne nagy. A másik az, hogy térdig lóg, szóval nem is szép. Plusz a férfiaktól is mindig azt hallom, hogy azt preferálják, ami még pont a tenyerükbe fér.
Én irigylem a kicsi mellűeket, azok szépen állnak és formásak.
6/12 anonim válasza:
3: érdekes, hogy a lányok ennyire akarnak Nagy melleket, minek? Mutogatni, ribik? Ez igaz a seggre is.
7/12 anonim válasza:
6, csávók miért akarnak nagy farkat? Mutogatni, ribik?
8/12 anonim válasza:
7
A nők miatt. De csak az problémázik ezen akinek nincs önbizalma, és azt hiszi nem tudja kielégiteni majd a nőt. Szóval a lányok is a férfiak miatt akarnak nagy segget/mellet? :)
És a férfiaknak nem látszik az utcán a nagy farok, ellentétben a nőknél a nagy segg/mell. Erre varrj gombot! ;)
9/12 anonim válasza:
8, attól függ, néha látszik.
Ha a nők igényei érdekelnék őket, megtanulnák használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!