Miért tetszik a nőknek a szakáll?
Figyelt kérdés
Férfiként utálom, mert olyan, mintha a képemen lenne valami könnyű kendő, vagy fátyol. Beleakad a ruháimba és megcibálja, ami még fájdalmas is.
(A Para-Kovács Imre gyöngyös, befont szakállát pedig külön gusztustalannak is tartom.)
2024. jún. 3. 10:41
1/6 anonim válasza:
Nem tetszik.
Kevés férfinak áll tényleg jól, rajtuk esetleg tetszik. De másokon nem. A legjobb, amikor valakinek totál ritka és mégis szakállat akar.
2/6 anonim válasza:
Nekem csak a nagyon rövid szakáll vagy a borosta jön be, egyszerűen férfiasnak találom és sokaknak jól áll, persze nem mindenkinek, valaki teljesen borotválva néz ki jól.
3/6 anonim válasza:
"A nőknek."
Minden nőnek? Vagy van, amelyik nőnek?
Itt már hárman vagyunk, akiknek mem tetszik, szóval...
4/6 anonim válasza:
Nekem pl egyáltalán nem tetszik. Viszont vannak olyan férfiak, akik csak borostásan néznek ki jól, azt még elfogadom
5/6 anonim válasza:
Honnan hallottad ezt a legendát? Régóta nem találkoztam olyannal akinek különösebben bejönne, magamat is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!