Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Rossmann+ plasztik kártyát...

A Rossmann+ plasztik kártyát már nem fogadják el?

Figyelt kérdés
Eltűnt a regisztrációm pedig volt náluk ezért újraregisztráltam. Viszont a hűségkártyámat nem engedi hozzárendelni a regisztrációhoz csak új virtuális kártyát enged regisztrálni. Azt olvasom, hogy most már új kártya csak virtuális lehet de azt sehol nem közlik hogy ezzel együtt a plasztik kártyákat semmisnek nyilvánították volna.
máj. 30. 18:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem már csak azért sem engedné hozzárendelni a hűségkártyádat a regisztrációhoz, mert már az előző fiókodhoz hozzárendelted ugyanazt a kártyát, szóval már emiatt is kár lenne próbálkozni. Inkább vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy mi történt a régi fiókoddal, mert kétlem hogy csak eltűnt volna. De amúgy igen, elvileg már csak virtuális kártyád lehet, nem tudsz új plasztikot regisztrálni, de szerintem ha valakinek jelenleg van aktivált plasztik kártyája, akkor azt elfogadják még a boltban, de ha nincs még aktiválva a plasztik kártyád, akkor már nincs is rá mód.
máj. 31. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!