Hány kg fölött neveznétek valakit extrém elhízottnak?
Figyelt kérdés
Nyilván függ nemtől, magasságtól, de úgy nagyjából kérdem csak2024. máj. 30. 11:23
11/32 anonim válasza:
Egy 180 cm magas pasi 130 kg-tól éri el a 40-es bmi-t, az már tényleg extrém. Nyilván most ne keverjük ide a testépítőket, mert nem a sportolókról szól a kérdés, hanem a hájasokról :D Nőknél mivel általában alacsonyabbak már a 110 kg-t is extrémnek mondanám, de kinek mi az extrém, én világ életemben 50 kilós voltam és soha nem lennék még 70 sem, nemhogy 100 feletti.
12/32 anonim válasza:
#11. Nem tudom hány éves vagy, de várd ki a végét! :)
13/32 anonim válasza:
#11 Sokan nem lennének azok, de több olyan embert ismerek, akik hiába voltak 40-50 éves korukig vas ággyal együtt 50 kgosak. Idősebb korukra 100 felett vannak... Mert ugye fiatalabb korukban nem kellett nézniük mit esznek, ehhez voltak hozzászokva, aztán meg elszalad az a ló...
14/32 anonim válasza:
#13 jó hát az pont nem érdekel, hogy 60 évesen hány kg leszek, de fiatalon nézzek ki jól. 28 vagyok, 10 éve kondizok úszok sportolok, szerintem ez 40 év múlva sem lesz másképp, hacsak nem robbanok le annyira, hogy nem fogok tudni sportolni. De az szomorú, hogy sokan már fiatalon is dagadtak.
15/32 anonim válasza:
Az azért már eléggé érdekes, hogy 28 éves vagy, 10 éve kondizol?? És 50 kg a súlyod? Én 14-20 éves korom környékén kisebb vidéki városban hobbi szinten kötöttfogásúan birkóztam, kiegészítő sportként súlyemelő is voltam, 80 körüli súlyomból akkor nem sokkal kevesebb mint 50 izom volt. A "kondizás" mit fejleszt rajtad? Lábszárcsontot?
16/32 anonim válasza:
#15 Mondjuk lehet, hogy nő és 160-150 cm. De akkor sincs rajta sok izom.
17/32 anonim válasza:
#15 egyrészt alacsony vagyok, másrészt jesszus, nekem egyáltalán nem célom 80 kilós benga állatra izmosodni, szerinted a férfiaknak a 80 kilós izomkolosszus nők tetszenek jobban, vagy az 50 kilós filigrán, formásan izmos lányok? Nekem kb. ilyen alkatom van mint a linkelt képen (csak kisebb mellekkel), én azért kondizok, hogy feszes és formás legyek, nem azért, hogy lenyomjam szkanderben a pasimat😂
18/32 anonim válasza:
Jól is csinálod. A testépítő nők félelmetesek.
19/32 anonim válasza:
:) Tetszik a kép amit közöltél, de hogy nem 50 kg-os az a nő azt te is látod tán?
20/32 anonim válasza:
Ismertem egy 200 kg geletti palit. Nem tudott mást csinálni mint rádión adni az utasításokat ki mit hova telepítsen (rendezvénytechnika). Az izületeire rá volt folyva a hája, a tokája kb a melkasáig lógott és pár méternél többet nem bírt mozogni egyszerre. Amikor beűlt efyedűl hátra a kocsiba rendesen megereszkedett a kasztni! Na ez egy extrém eset volt! Ha azóta nem fogyott le, kb 20 éve volt szinte biztos, hogy nem él már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!