Duci lányok, nektek fordult már meg ilyen a fejetekben akár akaratlanul is?
23 éves lány vagyok, sportos és szálkás alkat vagyok. Viszont sosem néztem le a ducibb lányokat sem, elfogadó vagyok ezzel kapcsolatosan. Pár napja történt az, hogy össze kerültem pár percre egy duci lánnyal, akivel beszélgettünk ez idő alatt, kérdezgetett az alakomról, meg hasonló, hogy elégedett vagyok-e magammmal, meg ilyesmi, és a végén mondott olyanokat, amiből azt vettem ki, hogy mintha legbelül azt kívánná nekem, hogy hízzak el én is.
Nehéz megfogalmazni konkrétan, de arra gondolok, hogy nektek valaha duci lányként fordult már meg ilyesmi a fejetekben, akár akaratlanul is, hogy láttatok egy vékony, vagy sportosabb lányt, és akár tudat alatt kívántátok neki, hogy ő is hízzon el egyszer?
Furcsa a kérdésem, de nem a rosszindulat áll mögötte, én tényleg szeretném megérteni ennek a pszichológiáját, hogy miért mondott nekem ilyeneket ez a lány. És őszintén bevallva, valahogy visszagondolva a szituációra, hogy tényleg egy másik lány képes nekem ezt kívánni, valahogy még enyhén bizseregtet is a gondolat.
Ez ösztön, egy szép, nőies alakú nő kelendőbb a férfiaknak, benned a vetélytársat látja, és ráadásul jogosan. Ha te is elhízol, egyenlőek lesztek, így legalább ugyanannyi esélye lesz. Kiemelem, ez ösztön, sajnálatos, ha valaki nem veszi észre ezt magán és nem tudja a világot a helyén kezelni. Külsőre viszont lehet nekem pl. ő jobban tetszene, szóval, túl sok racionalitás nincs benne, gondolom nem 50-150 kg volt a felállás, hanem 70-90. Tipikus 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' effektus.
F/32
"a végén mondott olyanokat, amiből azt vettem ki, hogy mintha legbelül azt kívánná nekem, hogy hízzak el én is"
Lehet, csak beképzelted, mert azt akartad, hogy ilyeneket kívánjon. (Ahogy írod, felizgat.)
Nem vagyok duci, inkább csak átlagos (bár mostmár nem tudni sokszor mi az átlag), sportolok 7 éve versenyszerűen, tehát a testalkatommal kapcsolatban nem a csodát várom.
Amikor látok egy szép, sportos és jó alakú lányt sokszor megfordul a fejemben, hogy jó lenne olyannak lenni.
De nekem át szokott menni az is az agyamon, hogy mi van, ha a jó alak mellé van egy betegsége? És mi van akkor ha azért, hogy a betegségtől megszabaduljon bármikor elcserélné a jó alakját vagy lehet ez egy családi probléma is.
Lehet érdekes felfogás, de én így szoktam gondolkodni 😅
A legtöbb ember rosszindulatú! Ha neki szar másnak is legyen szar! De féktelenül zabálni meg dögleni jó volt neki évekig...
Mindig is tetszettek a duci lányok, de az a tapasztalatom hogy nem csak a testük beteges, hanem a gondolkodásuk is. Inkább lemondtam róluk és maradok a csinosaknál, ill. már a számomra legtökéletesebb párnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!