Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci lányok, nektek fordult...

Duci lányok, nektek fordult már meg ilyen a fejetekben akár akaratlanul is?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, sportos és szálkás alkat vagyok. Viszont sosem néztem le a ducibb lányokat sem, elfogadó vagyok ezzel kapcsolatosan. Pár napja történt az, hogy össze kerültem pár percre egy duci lánnyal, akivel beszélgettünk ez idő alatt, kérdezgetett az alakomról, meg hasonló, hogy elégedett vagyok-e magammmal, meg ilyesmi, és a végén mondott olyanokat, amiből azt vettem ki, hogy mintha legbelül azt kívánná nekem, hogy hízzak el én is.

Nehéz megfogalmazni konkrétan, de arra gondolok, hogy nektek valaha duci lányként fordult már meg ilyesmi a fejetekben, akár akaratlanul is, hogy láttatok egy vékony, vagy sportosabb lányt, és akár tudat alatt kívántátok neki, hogy ő is hízzon el egyszer?

Furcsa a kérdésem, de nem a rosszindulat áll mögötte, én tényleg szeretném megérteni ennek a pszichológiáját, hogy miért mondott nekem ilyeneket ez a lány. És őszintén bevallva, valahogy visszagondolva a szituációra, hogy tényleg egy másik lány képes nekem ezt kívánni, valahogy még enyhén bizseregtet is a gondolat.

máj. 29. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Mi ducik utálunk minden soványt, főleg azokat, akik annyit esznek amennyit akarnak, mégse híznak.
máj. 29. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Ez ösztön, egy szép, nőies alakú nő kelendőbb a férfiaknak, benned a vetélytársat látja, és ráadásul jogosan. Ha te is elhízol, egyenlőek lesztek, így legalább ugyanannyi esélye lesz. Kiemelem, ez ösztön, sajnálatos, ha valaki nem veszi észre ezt magán és nem tudja a világot a helyén kezelni. Külsőre viszont lehet nekem pl. ő jobban tetszene, szóval, túl sok racionalitás nincs benne, gondolom nem 50-150 kg volt a felállás, hanem 70-90. Tipikus 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' effektus.

F/32

máj. 29. 14:09
 3/10 anonim válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok túlsúlyos, inkább átlagos testalkatú, de azért ha látok egy csinos, sportos lányt, tudat alatt, halványan bennem is felmerül, hogy bárcsak olyan jó alakom lenne, mint neki. Aztán az más kérdés, hogy ezt nem illik a másik orra alá dörgölni, gondolom te sem így születtél, hanem tettél érte. Meg ahány ember, annyi eltérő külső megjelenés. Az önelfogadásra kellene törekednie ennek a lánynak is, nem másokat irigyelni. De ahogy a kettes írja, ez valamilyen szinten egy gyarló ösztön. Amit ettől függetlenül illene helyén kezelni.
máj. 29. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha eszembe nem jutott.
máj. 29. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem voltam soha dagadt, de mindig van bennem egy kis öröm, mikor egy addig csinos nőci elhízik, főleg ha gyerek miatt. Azután garantált a leépülés.
máj. 29. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

"a végén mondott olyanokat, amiből azt vettem ki, hogy mintha legbelül azt kívánná nekem, hogy hízzak el én is"

Lehet, csak beképzelted, mert azt akartad, hogy ilyeneket kívánjon. (Ahogy írod, felizgat.)

máj. 29. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok duci, inkább csak átlagos (bár mostmár nem tudni sokszor mi az átlag), sportolok 7 éve versenyszerűen, tehát a testalkatommal kapcsolatban nem a csodát várom.

Amikor látok egy szép, sportos és jó alakú lányt sokszor megfordul a fejemben, hogy jó lenne olyannak lenni.

De nekem át szokott menni az is az agyamon, hogy mi van, ha a jó alak mellé van egy betegsége? És mi van akkor ha azért, hogy a betegségtől megszabaduljon bármikor elcserélné a jó alakját vagy lehet ez egy családi probléma is.

Lehet érdekes felfogás, de én így szoktam gondolkodni 😅

máj. 30. 05:10
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb ember rosszindulatú! Ha neki szar másnak is legyen szar! De féktelenül zabálni meg dögleni jó volt neki évekig...

Mindig is tetszettek a duci lányok, de az a tapasztalatom hogy nem csak a testük beteges, hanem a gondolkodásuk is. Inkább lemondtam róluk és maradok a csinosaknál, ill. már a számomra legtökéletesebb párnál.

jún. 1. 10:51
 9/10 anonim válasza:
100%
en is ducik koze tartozom, es hat nekem sokszor megfordul a fejemben az, hogy barcsak a vekonyabbak elhiznanak. ezert van hogy az ilyen baratnoimmel mekibe megyek, stb. de ezeket a gondolatokat nem nagyon tudom kontrollalni, nem rosszat akarok nekik.
jún. 27. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Sose jutott ilyen eszembe
szept. 11. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!