Miért sminkelik mindig a menyasszonyokat bohócra?
Figyelt kérdés
Egy-két kivételt leszámítva eddig minden esetben azt láttam, hogy a menyasszonyokat az esküvő napján nem lehet felismerni a kilónyi sminktől, amit viselnek. Konkrétan annyira túlzásba viszik, hogy nem is értem, hogy hogyan bírják a fejüket megtartani a smink súlyától.
Nem tudom elképzelni, hogy másnak tetszik, amikor úgy jelenik meg a menyasszony, hogy senki nem ismer rá. Ilyenkor mindig olyan erőltetett az egész; mondani, hogy milyen szép, meg ilyesmi, miközben abszolút nem igaz, de nem látom azt másokon, hogy ők is így lennének ezzel. O.o
2024. máj. 26. 12:40
11/11 A kérdező kommentje:
10: Terápiát ajánlok. :D
2024. jún. 1. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!