Megérik a drágább parfümök az árukat?
Figyelt kérdés
máj. 25. 00:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen, a ruhámon pl a 30+ ezresből 1 fújást is addig lehet érezni, amíg ki nem mosom, ha 1 hétig áll a szennyestartóban akkor is érezni lehet amikor rakom a mosógépbe
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Pár ezer forintosokat használok, szinte mind jól tartja az illatát, még az edt közül is.
3/5 anonim válasza:
Legtöbb esetbn igen. A drágább parfümjeim/tstpermeteim általában tartósabbak, pedig használok olcsót és drágát is.
Mondjuk az nem mindegy, hogy parfum, eau de parfum, vagy eau de toilette, mert ezt legutóbb sajnos nagyon benéztem, és eau de toilettet rendeltem parfüm helyett nagyán drágán. Az persze pár óránál tovább nem tart ki rajtam, úgyhogy napközben fújkálnom kell :/
4/5 Versenyzővagyok válasza:
Penztarcadtol függ
De tartósak igen..
5/5 anonim válasza:
Szerintem illat alapján nem nyújtanak többet, de valóban sokkal tartósabbak a 30-40 ezresek, mint az 5-10ezeres kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!