Mit javasoltok, mit csináljak? Bővebben lent.
18 éves fiú vagyok, több, mint 7 hónapja van barátnőm.
Jelen pillanatban a paramétereim (alább)... :)
178 cm magas,
84 kg (elkezdtem diétázni, hogy újra kockahas legyen :p)
sportos külső
rövid, szőkésbarna haj (1-2 centi)
barna szemek (egyesek szerint boci bár én nem tudom..)
A lényeg, hogy oroszlán a csillagjegyem és talán ebből adódóan szeretek elkápráztatni mindenkit. Van barátnőm, ez tény. Sosem csalnám meg ez pedig egy betonkemény tény. Ettől függetlenül szeretnék változtatni a külsőmön, hogy megfeleljek... Talán nem is igazán másoknak, hanem inkább magamnak.
Ciki, ha egy fiú szedeti a szemöldökét, babaolajjal ápolja a bőrét és két heti rendszerességgel jár fodrászhoz? A divatos (mégis sportos) ruhákról nem is szólva. Eléggé földhöz ragadt dolgaim vannak (mm. ami a mai korszellemmel nézve földhöz ragadtnak tűnhet - pl. családtervezés huszonévesen...), de a terveim megvalósítása előtt (vagy akár mellett) szeretnék "csillogni" is.
Képet tudok küldeni, de azért nem linkelem ki, mert nem szeretnék napiszar "címlapsztár" lenni. Szerintem igazán senki sem érdemli meg, hogy oda felkerüljön, de persze ez egy más téma...
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
D. 18/f
a szemöldököd ne szedd ki, az nagyon gáz és nehogy leepiláld a lábad!!!
Maradj férfiasan ápolt és szexi, akkor tetszeni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!