Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit javasoltok, mit csináljak?...

Mit javasoltok, mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, több, mint 7 hónapja van barátnőm.

Jelen pillanatban a paramétereim (alább)... :)

178 cm magas,

84 kg (elkezdtem diétázni, hogy újra kockahas legyen :p)

sportos külső

rövid, szőkésbarna haj (1-2 centi)

barna szemek (egyesek szerint boci bár én nem tudom..)

A lényeg, hogy oroszlán a csillagjegyem és talán ebből adódóan szeretek elkápráztatni mindenkit. Van barátnőm, ez tény. Sosem csalnám meg ez pedig egy betonkemény tény. Ettől függetlenül szeretnék változtatni a külsőmön, hogy megfeleljek... Talán nem is igazán másoknak, hanem inkább magamnak.

Ciki, ha egy fiú szedeti a szemöldökét, babaolajjal ápolja a bőrét és két heti rendszerességgel jár fodrászhoz? A divatos (mégis sportos) ruhákról nem is szólva. Eléggé földhöz ragadt dolgaim vannak (mm. ami a mai korszellemmel nézve földhöz ragadtnak tűnhet - pl. családtervezés huszonévesen...), de a terveim megvalósítása előtt (vagy akár mellett) szeretnék "csillogni" is.

Képet tudok küldeni, de azért nem linkelem ki, mert nem szeretnék napiszar "címlapsztár" lenni. Szerintem igazán senki sem érdemli meg, hogy oda felkerüljön, de persze ez egy más téma...

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv,

D. 18/f

2010. okt. 28. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
alapvetően nem baj ha egy férfi foglalkozik magával, de ne menj át metroszexuálisba mert az idegesítő.
2010. okt. 28. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:

a szemöldököd ne szedd ki, az nagyon gáz és nehogy leepiláld a lábad!!!

Maradj férfiasan ápolt és szexi, akkor tetszeni fogsz.

2010. okt. 29. 09:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem én szedem magamnak, hanem a barátnőm / kozmetikus, mivel alapból eléggé vastag, s nem szeretem a "party szemöldököt". Más ötletek? Mit szóltok a testékszerekhez? Szemöldök piercing? Fülbevaló? Nyaklánc, karkötő? Esetleg karóra?
2010. okt. 29. 13:45
 4/5 hot_kiss ***** válasza:
Nekem a szemöldök pc soha nemtetszett és azthiszem ezutánsem fog megváltozni a véleményem. Egy ízléses és jól eltalált nyaklánc, fülbi tökkéletes, a karkötővel és órával pedig nekem semmi bajom (:
2010. okt. 29. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyálatalán nem baj, ha foglalkozol magaddal :D annál jobban nézel ki :D a karóra jóötlet, de a piercing nem nagyon jön be nekem:D amit írtál, hogy családtervezés huszonévesen, az nem rossz ötlet, csak előütte jól ismerd meg a párodat :D
2010. okt. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!