Mit gondoltok rólam? Hány évesnek tippeltek?
Figyelt kérdés
1-10 skálán mennyit adnátok..szerintetek mien a tulajdonságom:???2010. okt. 28. 16:33
11/26 anonim válasza:
11-12
Képről nem lehet megmmondani.
5
12/26 anonim válasza:
12 éves
skálázni nem skálázok mert gyerek vagy,mit skálázzak?
13/26 anonim válasza:
olyan 11-12 éves...
és 8 pont.:)
14/26 A kérdező kommentje:
köszii..
2010. okt. 28. 16:51
15/26 anonim válasza:
nem tudom megmondani hany eves vagy,de szerintem nagyon nagyon szep vagy! modellkedhetnel is.bar a magassagod nem tudom megallapitani de az arcod tenyleg nagyon szep!
16/26 A kérdező kommentje:
nah jó elárulom 13 éves vagyok...és nagyon köszönöm a pozitív válaszokat..nem gondolta volna hogy szép vagyok..tulajdonképpen nem is gondolkodtam még rajta..örülök hogy SZERINTETEK szép vagyok
2010. okt. 28. 17:00
17/26 anonim válasza:
már múltkor is feltettél egy kérdést, ahol szintén mutattál képeket magadról, helyes vagy egyébként. sportolsz?:)
16/L
18/26 A kérdező kommentje:
én még nem tetem fel kérdést de lehet belinkeeld?
amugy szoktam futni meg járok konditerembe anyával de nem mindig
2010. okt. 28. 17:07
19/26 anonim válasza:
Szerintem aranyos lány lehetsz, tetszik ez a kis tiszta, ártatlan kisugárzásod! :) 10-es skálán 8 pontot adok!
20/26 anonim válasza:
Vágass frufrut, mert iszonyú magas a homlokod. Kicsit színtelen vagy, szóval pár év múlva sokat tudsz magadon dobni egy kis sminkkel, hajfestéssel, de még ráérsz. Helyes pofid van, de egy másik frizura tényleg jobb lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!