Tényleg "gáz", ha egy nőnek ilyen alakja van? Már "tehén"?
Mindig tudtam, hogy nem vagyok modellalkat, de mindig is elégedett voltam az alkalommal. A Jóban Rosszban egyik színésznőjéhez nagyon hasonló alakom van, azonban egyre több helyen olvasom, hogy ő egy tehén stb.
Tényleg ennyire gáz, ha valakin van mit fogni?
Kép róla: [link]
L21
Ez a lány egyáltalán nem kövér :O és ha neked is ilyen alakod van akkor te sem vagy az :) Légy büszke az alakodra.
L
hát ezeken a képeken aztán marhára látszik az alakja..
70%os csípő derék arány a legvonzóbb. ennyit tok hozzáfűzni.
hát aki egy ilyen nőre azt mondja, hogy tehén....
én is ilyen alkat vagyok, és szeretnék pár kilótól megszabadulni, de mások mindig mondják, hogy hülye vagyok, jó alakom van. szerintem a férfiak pont hogy ezt a típust szeretik. van mit fogni, ez az, ami nyerő náluk.
Nem vagy tehén. Ő sem az (bár a feje elég ijesztő az első képen(:).
Betegesen és rossz, amit manapság normál alkatként hirdetnek. Nem csak én gondolom így.
25F
akik férfiként letehenezik, max csak sóvárognak, h nem vihetik az ágyukba...
emlékszem, egyszer a Hal a tortánban volt vmi Jóban rosszban-os szőke színésznő (tőlem ez is lehetett; azt tudom, h ilyen alkatja volt, ha nem vékonyabb), és a Schobert Norbi ledundizta... le voltam döbbenve. vmi jacuzzijelenet volt és fürdőruhában voltak, volt még a színésznőn kívül egy modell is, az persze az álomalkat a Norbika szerint...
mondjuk az ő nője leginkább egy pasi csöcsökkel... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!