Szerintetek a képen látható lány szép? Ha igen mennyire? 10/? Ha pedig nem szép, akkor miért nem? A képek a megjegyzésnél láthatóak.
2024. ápr. 6. 15:22
1/9 anonim válasza:
+
Nincs szétsminkelve
Szép a szemöldöke
Nincs műkörme
-
Mintha lenne némi cigány vér benne
6/10 átlagos, nem csúnya
2/9 anonim válasza:
Ilyen beállított képekről elég nehéz megmondani. Nem tűnik csúnyának, de ilyen komor faarccal senki sem gyönyörű
És nekem is tetszik a szemöldöke :)
6/9 anonim válasza:
Nincs elhízva, szép a haja. Az arca helyes, semmi extra. 6-7/10
7/9 anonim válasza:
Igen, szép lánynak tűnik. Mondjuk lehet még csak 17, de szívesen elhívnám fagyizni vagy kávézni. Csak attól tartok nem jönne, mert full konzervatív családból származik
8/9 Noren1989 válasza:
Szép kis trash rigólàny.
Megadom a 6ot én is.
9/9 anonim válasza:
Női szemmel, szerintem szép az arca, a második képen a haja is. Egy kis mosollyal még szebb lenne, esetleg valami csinosabb ruha (ha stílusa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!