Melyik a legjobb dezodor?
Nekem ez vált be: [link] illetve van ez [link]
Szóval igazából Garnier. A 2. linken levőből a Garniernek van több fajtája is, igazából én nagy különbséget nem tapasztaltam köztük, szóval összességében a Garniert mondanám, amelyik szimpi.
Illetve a Fenjal golyós dezodorja vált be, de manapság már nehezebb beszerezni, pedig amúgy kiváló termék, talán a Müllerben van még (habár anno a golyós dezodor ott fixen nem volt, csak a többi, szóval nem tudom mi a helyzet most a Müllerben), illetve a neten.
Szerintem ez részben egyéni is, hogy kinek mi működik meg kinek melyik tetszik legjobban. Pl. nekem a Garnier egyáltalán nem jött be, el se használtam végül, mert annyira utáltam, pedig az egyik amit próbáltam az pont az, amit a 2. válaszoló elsőnek linkelt. Ettől még nem mondom, hogy rossz, láthatóan másnak meg ez vált be.
Én mostanában Dove-ot szoktam venni, ez nekem mozgalmasabb napokon is jól teljesít és hosszabb távon sem irritálja a bőrömet. Régen a Rexonára esküdtem, de mintha pár éve változtattak volna rajta és azóta sajnos nem érzem olyan jónak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!