Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kétszer is meg mosom a hajam...

Kétszer is meg mosom a hajam egymás után még is oldalt zsíros marad mitől lehet ? Fodrász kellékesböl vásároltam samponokat tehát nem a samponnal van a gond.

Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Vagy nem megfelelő tisztító sampont választottál a saját hajadnak (az hogy fodrászkellékesnél veszed nem feltétlen garancia) vagy nem jó a technikád. A zsírosabb területeket masszirozd kicsit tovább, és menj biztosra hogy eléggé kiöblítetted, mert az is lehet hogy benne marad a sampon.

Arra is figyelj, hogy a hajápolókat ne fújd rá pl a tövekre (én ezt rendszeresen megcsináltam régebben).

2024. márc. 18. 23:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Több féle sampont ki próbáltam mindegyiknél ez van

Ki is öblitem rendesen legalább 4-5 percig öblitem Vál alatti hajam van

2024. márc. 19. 05:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már nagyon meleg vízzel is öbliteni és langyossal is
2024. márc. 19. 05:52
 4/7 A kérdező kommentje:
??
2024. márc. 19. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a fodrászodat, mert ennél többet látatlanban nem lehet mondani.
2024. márc. 19. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul mosod. Olyan nincs hogy 2x samponnal átmosod és zsíros marad. Nekem sima tusfürdő is lekapja a zsírt
2024. márc. 20. 07:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Már ágyon dörzsölöm akkor is

Jó meleg vízzel is le öblitettem vagy épp hogy langyossal úgy sem jó

Eddig nem volt ilyen bajom pár hónapja van ez

2024. márc. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!