Kétszer is meg mosom a hajam egymás után még is oldalt zsíros marad mitől lehet ? Fodrász kellékesböl vásároltam samponokat tehát nem a samponnal van a gond.
Figyelt kérdés
márc. 18. 21:09
1/7 anonim válasza:
Vagy nem megfelelő tisztító sampont választottál a saját hajadnak (az hogy fodrászkellékesnél veszed nem feltétlen garancia) vagy nem jó a technikád. A zsírosabb területeket masszirozd kicsit tovább, és menj biztosra hogy eléggé kiöblítetted, mert az is lehet hogy benne marad a sampon.
Arra is figyelj, hogy a hajápolókat ne fújd rá pl a tövekre (én ezt rendszeresen megcsináltam régebben).
2/7 A kérdező kommentje:
Több féle sampont ki próbáltam mindegyiknél ez van
Ki is öblitem rendesen legalább 4-5 percig öblitem Vál alatti hajam van
márc. 19. 05:36
3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már nagyon meleg vízzel is öbliteni és langyossal is
márc. 19. 05:52
4/7 A kérdező kommentje:
??
márc. 19. 10:08
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a fodrászodat, mert ennél többet látatlanban nem lehet mondani.
6/7 anonim válasza:
Rosszul mosod. Olyan nincs hogy 2x samponnal átmosod és zsíros marad. Nekem sima tusfürdő is lekapja a zsírt
7/7 A kérdező kommentje:
Már ágyon dörzsölöm akkor is
Jó meleg vízzel is le öblitettem vagy épp hogy langyossal úgy sem jó
Eddig nem volt ilyen bajom pár hónapja van ez
márc. 20. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!